Wrongfully Accused | 2005-11-08 |
Leslie Nielsen är ju så fin och gammal.
Det är svårt att inte tycka om hans parodifilmer. Men den här når inte upp i klass med Nakna Pistolen serien. Ändå sevärd för Nielsens fans. |
Hundtricket | 2005-11-08 |
Kjell Bergquist gjorde min kväll. En perfekt surgubberoll för onyansernas mästare. Annars en märkligt svagt berättad film med lam dialog och stillastående spel. Men ändå med ett gott humör. Pretty Women prylen är dock läskigt och bisarrt. |
Red River | 2005-10-31 |
Halvsnarkig western? Jag tror det var du som var lite halvsnarkig när du såg den
Detta är ju en av tidernas bästa westernfilmer. Den här krutrullen är ett lysande exempel på att filmens storhetstid är förbi. John Wayne, min man i mörkret. |
Vinterviken | 2005-10-31 |
Hamrells dagbok:Jag har bestämt mig för att använda klimpen från Bert och kalla honom Sluggo, jag tyckte mycket om Bert och den karaktären och tror han skulle bli bra som John John (Berts) kompis. Känns spännande. Godnatt dagboken. |
Återkomsten | 2005-10-31 |
En totalt hypnotisk film, med ruggigt starka stämningar och psykologiskt djup
som hela tiden håller en fängslad. Skådespeleriet här är allt. Genialt foto.
Mörk och dyster men mycket givande.
The Indian Runner | 2005-10-31 |
En film med starka stämningar och magnetiskt skådespeleri, i synnerhet Mortensen i en närmast djurisk prestation. Fint foto och musik. Våldet
hade kunnat tonas ner lite dock. |
En kärlekshistoria | 2005-10-20 |
En kärlekshistoria är för mig personligen en kärlekshistoria. Roy, du måste öka produktionstakten. Sverige behöver dig!
"Hon ska bli rik,rik,rik,rik!" |
Repulsion | 2005-10-19 |
Vem kan förneka den här mardrömmen?
Vem? Polanskis bästa film. |
Alien | 2005-10-19 |