Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka

Alla kommentarer avRupe


Zookeeper2011-09-12
Den var väl okej... tills giraffen började snacka. Då fattade jag vad det var för typ av film så jag stängde av.
 
And Soon the Darkness2010-12-27
Jag tycker den var rätt okej ändå. Åtminstone välgjord när det gäller foto och ljud. Visst känns filmen rätt harmlös, men ändå finns där en rätt mysig stämning och även om filmen är väldigt lugn så är den inte direkt tråkig.
 
Tron Legacy2010-12-26
Fantasi och effekter i all ära men det som är bäst med filmen är musiken. Väldigt stämningsfullt.
 
Insane2010-12-26
Det märks ju att budgeten är minimal. Alla utom möjligtvis den mörke killen snackar ju med tydlig svensk accent, vilket gör att det känns lite löjligt att de inte snackar svenska istället. Historien är ju inget vidare originell heller, upplägget är ju helt taget från Psycho.
 
Brännmärkt2010-12-25
Kul att se George från Seinfeld i filmen. Allt som allt en riktigt lyckat slasher i och med att den till skillnad mot majoriteten andra slasherfilmer har rätt sympatiska karaktärer. Dessutom är det svårt att på förhand avgöra vilka som överlever
 
April, April2010-12-25
Finurligt slut som jag inte alls var beredd på.
 
Slaughter High2010-12-25
Ok slasher, jag tycker slutet var över förväntan. Men musiken var riktigt horribel.
 
Train2010-12-25
Hygglig tortyrskräckis med någorlunda godtagbar ursäkt till slakten i slutändan istället för enbart sadism... Men en stor portion sadism är det allt ändå förstås.
 
The American2010-12-25
Skön stämning och snyggt foto men kanske lite väl händelsefattig och långsam. Kul med lite mystiska svenska lönnmördare i handlingen men precis som i Smokin' Aces är de lite av en besvikelse i slutändan, inga hårda vikingar direkt.
 
Kingdom of Heaven2010-12-23
Lite väl lång, men helt klart sevärd. Episka stridsscener.
 
Dinner for Schmucks2010-12-23
Hade varit intressant att se denna film utan bakgrundsmusik, för jag avskyr verkligen när musiken ska vara så uppenbart manipulerande att tala om vad som är roligt och inte. Värre än burkskratten i alla sitcoms på femman. Nu blir det en tvåa från mig men med annan musik hade det kanske blivit en trea.
 
Game of Death2010-12-14
Stabil action. Bättre än väntat, faktiskt. Snipes rör sig fint, trots att han börjar bli till åren. Hoppas han inte tappar formen allt för mycket efter kommande tre åren i finkan.
 
Devil2010-12-13
Upplägget är ju riktigt kusligt. Alltså att befinna sig instängd med personer i en hiss där nån blir mördad varje gång lysrören släcks och alla misstänker varandra. Sen det religiösa tramset gör väl varken från eller till. De övernaturliga scenerna hade filmen likaväl kunnat funka utan och istället låtit åskådaren dra sina egna slutsatser.
 
Skyline2010-12-06
Alltsammans är ju ett hopkok av Cloverfield, War of the worlds och Independence Day. Handling och manus är obefintlig genom hela filmen, bara massa explossioner och överdrivet hjärndöda actionscener. Först på slutet händer nåt hyggligt intressant och man undrar hur filmen kommer fortsätta, men då är fantasin hos filmmakarna förstås plötsligt slut och abrupt skickas eftertexterna på.
 
Sleepaway Camp2010-12-05
Det är väl twisten på slutet som gjort denna film känd. Chefen på lägret är ju i övrigt slående lik krogägaren Moe i Simpsons.
 
Milf2010-12-05
Riktigt efterbliven film med hopplösa skådespelarinsatser av folk som omöjligt kan försörja sig som skådespelare. Normalt sett brukar överexponering att tuttar kunna rädda filmer men inte i det här fallet.
 
Besatt2010-12-05
Filmen lider stort av den kassa musiken som känns hopplöst daterad och skär i öronen. Frånsett det så funkar den väl hyggligt, men det är ju oftast i fånigaste laget och då gillar jag ändå fåniga filmer normalt sett. Toplesscenerna känns väldigt billiga men tjänar sitt syfte att göra filmen uthärdlig.
 
Maratonmannen2010-12-05
Hoffman är riktigt bra, och skön stämning med en del oväntade vändningar. Är väl en sån film där man inte förrän mot slutet får reda på vad den handlar om, så den funkar att se två gånger om för att snappa upp detaljerna man missade i första sittningen.
 
Scott Pilgrim vs. the World2010-12-03
En stark fyra för den ovanliga stilen. Det är som spelfilm korsat med anime och nintendo på ett mycket fantasifullt sätt med finurliga liknelser till vardagslivet.
 
The Last Exorcism2010-11-28
Inte särskilt skrämmande, snarare småmysig stämning såvida man inte blir åksjuk av handhållna kameran. Slutet kändes lite fånigt.
 
Locked Down2010-11-27
Inget vidare bra gjord, men gick väl kolla på utan att ha allt för tråkigt. B-action med idrottare som skådisar.
 
Saw 3D2010-11-22
Inte riktiga överraskningar i slutet men å andra sidan avrundas ju serien på ett rätt naturligt sätt. Kanske borde man väntat med att visa Carey Elves öde så tidigt i filmen och tagit det i slutminuterna istället. I övrigt är det väl som vanligt underhållande fällor, den med skinnskallarna var fin hehe.
 
Trollkarlens lärling2010-11-21
Underhållande specialeffekter som är riktigt snyggt utförda. Bra skådespelarinsatser också. Handlingen är väl ok. Sevärd film, helt klart.
 
Kommissarie Späck2010-11-18
Parodier är ju en genre som bara blivit sämre och sämre sen 90-talet men denna film funkar faktiskt riktigt bra. Tätt med skämt och handlingen är helt okej, åtminstone sammanhängande vilket är mer än man kan begära av dagens parodier.
 
The Rig2010-11-08
Musiken väl okej men lite väl överdramatisk. Många scener hade funkat bättre om bakgrundsmusiken vore mer diskret. Men jag gillar B-filmskänslan, den har sin charm.
 
Piranha 3D2010-10-21
Den här filmen är allt annat än finkultur, men rejält underhållande är den! Påminner mycket om Deep Blue Sea, plus en väldans massa exponerade tuttar.
 
Born to Raise Hell2010-10-21
Ännu en sån där östeuropeisk B-action. Seagal, Van Damme och Dolph har sen millenieskiftet gjort massvis av rullar i just dessa miljöer för de låga inspelningskostnadernas skull. Det börjar bli rätt tjatigt. Men just denna är ändå en av Seagals bättre på senare år. Hyggligt filmad och bra flöde av action. Stark tvåa.
 
Jonah Hex2010-10-20
Hygglig action, så det blir en svag trea.
 
Vampyrer suger2010-10-12
Filmen suger men är ändå bättre än originalet.
 
MacGruber2010-09-14
Rätt kul emellanåt, även om det är väldigt fånig humor.
 

Nästa sida »