Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka

Alla kommentarer avSimon_19


Don't Look Up2023-01-06
Jävligt synd att Jonah Hill var med som förstörde allt vad heter spänning koncentration och nyfikenhet. Han kan endast vara i halvkassa komedifilmer, där passar han in bäst. Filmen får ändå 4/5 då jag är svag för detta koncept och andra favoriter finns med bland rollerna.
 
The Batman2022-06-25
Klar besvikelse. För mörk, för lång och för händelsefattig.
 
Dune2021-11-07
Största besvikelsen på länge. 2.5h i väntan på att något ska hända. Bra grafik, inget mer.
 
Frozen2021-01-12
Kändes som en klar etta i betyg tills man började höra ylande. Ganska händelsefattig men ändå bra genomförd. Trevligt foto och musik blandat med dödsångest som känns äkta ger ändå en bra känsla. Inget jag kommer se om men heller inget jag ångrade att jag såg. Har aldrig varit på skidresa själv så den landar på en svag trea.
 
The Lost World: Jurassic Park2021-01-12
Efter omtitt så håller den fortfarande. En bit ifrån ettan men ändå klart sevärd.
 
Jurassic Park 32021-01-12
Solklar fyra. Riktigt bra film. Inte i klass med de två första, men ändå riktigt bra! Sänks till 3/5 efter omtitt. Hamnar för långt bakom de första två.
 
Midsommar2021-01-12
Gillar idén och de vidriga händelserna. Kunde ha fått högre betyg om svenskarna hade riktiga namn och pratade svenska.
 
Scary Movie 52021-01-12
Skådespelet och handlingen är så jävla dålig. Men humorn är helt ok ibland, blev en del skratt. En stark tvåa! Edit: Blev sänk till 1/5 efter omtitt.
 
Don't Breathe2020-05-12
Många saker i filmen var väldigt förutsägbare, blev egentligen aldrig förvånad över något som hände. Väldigt kul idé dock, men man hade kunnat göra den mycket mer intressant. På förhand trodde jag att detta skulle nosa på ett högt betyg då den korta beskrivningen känns väldigt givande och spännande. Den var spännande - i 15-20 minuter - sedan satt man bara och väntade på att få säga ”vad var det jag sa?” Efter varje scen. Rolig idé, mycket trevligt filmat, men räcker inte riktigt ända fram. Svag trea.
 
Hereditary2020-05-11
Väldigt seg film. Kände aldrig ett obehag. 10 minuter från slutet var den intressant i tre minuter. Nej jisses vilket bottennapp.
 
The Witch2017-01-03
Riktigt bottennapp. Kändes bara som att man satt och väntade på att något skulle hända. Väldigt innehållslös och det finns inga höjdpunkter. Nej riktigt dålig film.
 
Jason Bourne2016-11-09
Sämsta av alla Bourne-filmerna. Riktig besvikelse faktiskt. Damon gör det dock lika bra som alltid och Alicia gör faktiskt ett bra jobb också.
 
Lights Out2016-10-13
Trevlig film faktiskt. Väldigt längesedan jag såg en skräckfilm utan störande skådespelare. Idén är väldigt egen och det är alltid trevligt. Fungerar bra om man ser den på natten själv.
 
Interstellar2016-09-28
Efter omtitt så vore ett betyg högre än 5 givet. Kanske den bästa filmen som någonsin gjorts, och som någonsin kommer att göras. Mållös, igen.
 
I Am Number Four2016-09-21
Trevlig vid vissa tillfällen, men i stort sett kändes den väldigt framtvingad och oklar. Kasst slut dessutom. Nej, en tvåa landar vi på.
 
Now You See Me2016-08-25
Helt ok. Väldigt sällan den första av två delar är den sämre. Men den är ändå godkänd.
 
Now You See Me 22016-08-25
Riktigt trevlig film. Snäppet bättre än första till och med. Väldigt egen och unik filmserie i två delar. Bra skådespelare(bortsett från Daniel Radcliffe som jag ogillar starkt) gör inte filmen sämre.
 
If I Stay2016-08-15
Över förväntan faktiskt. Även om jag förväntade mig ett bättre slut. Ogillade inget med filmen, men samtidigt är det en film jag troligtvis inte kommer se om.
 
Jurassic World2016-08-01
Efter omtitt ett år senare så råder det inga tvivel om att den svaga tvåan stannar kvar. Skådespelet av samtliga i filmen är så otroligt dåligt. Samtidigt är djuren väldigt trevliga och många scener är ändå bra och underhållande. Utan människor i filmen så hade den nog nått upp till i alla fall en fyra. Konstigt nog så tycker jag ändå att den är sevärd, mest på grund av att det är en(kass) uppföljare till ett mästerverk i form av den första filmen av Spielberg.
 
Älska mig igen2016-07-31
Pekade uppåt första halvan av filmen, sedan stod det ganska stilla och förblev så. Inget sömnpiller, men inte heller någon "wow-effekt".
 
Insidious: Chapter 32015-10-20
Den var snudd på lika läskig som de andra filmerna, men långt ifrån lika bra handling och skåpdespeleri som i de andra. Svag trea tyvärr.
 
Entourage2015-09-08
Då serien var av absoluta världsklass så kan man säga att filmen inte ligger långt där ifrån. Wow!
 
The Town That Dreaded Sundown2015-08-29
Är snäll och ger den en trea, den var inte dålig, men den var inte heller speciellt läskig eller underhållande. Den var ungefär som valfri Beck-film.
 
The Game2015-08-02
Wow... Längesedan jag hade ett sådant leende efter att ha sett en film. Ett mästerverk undertecknat David Fincher, den klart bästa filmen från honom och en av de bästa filmer jag sett skulle jag säga. En tillfredsställelse fylld med grymma skådespelare, riktigt intressant handling och trevliga twistar, jag önskade ingenting mer av denna film. 5/5
 
The Houses October Built2015-07-23
Wow, snacka om över förväntan. Annorlunda och väldigt intressant, skräckfantast som man är kunde jag inte slita blicken från rutan en sekund. Sista tredjedelen fick en nästan att vara lycklig över att man är hemma, hehe. Överlag är filmen otroligt bra gjort, förvånansvärt duktiga skådespelare och inte allt för många "så-här-hade-jag-aldrig-gjort-själv"-ageranden. Klar fyra.
 
Vägen2015-07-22
Miljön är fin, men det är också det enda som är fint i denna film. Riktigt usel och innehållsfattig. Det hände ju ingenting i filmen, man satt bara och väntade, och till slut kom eftertexterna så man kunde glömma bort detta värdelösa skapande. 1.5/5
 
The Book of Eli2015-07-22
Även om man är ateist och ser ner på troende så är det ändå patetiskt att dra ner betyget pga det. Om man ska blunda för filmens gigantiska insats bara för att det är kristna drag med. Jag ser filmen mer som en apokalyptisk historia än en lång nattvard som andra tråkigt nog verkar göra.
 
Ted 22015-07-22
Ingen vidare bra historia, även om det var några scener som fick en att smila riktigt ordentligt. Kanske inte bättre än på förhand, men roligare kanske, så en trea når den upp till i alla fall.
 
The Dark Knight Rises2015-07-16
Snäppet sämre än ettan och tvåan. Lite för mycket snack och lite för lite Batman.
 
Jurassic World2015-07-11
Djuren tilltalade mig och var trevliga, men hamburgarätande tjockisar med blåa bygghjälmar passar kanske inte in i jobbet som "världens-farligaste-nya-superdinosaurie-med-kamouflage"-burvaktare.
 

Nästa sida »