Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka

Alla kommentarer avTsurugi


Draculas döttrar2018-08-05
Slutet höjer till en svag fyra. Mycket bättre än andra filmen i trilogin men inte lika bra som den första.
 
Universal Soldier: Regeneration2018-07-18
Van Damme är ju alltid usel men här verkar det dessutom som att han gick i sömnen under hela inspelningen. Alldeles för lite av Dolph. Lite kul att se Arlovski i en filmroll. Är acceptabel som film att slökolla på.
 
Annabelle: Creation2018-07-08
Mycket bättre än första filmen. Stark tvåa, klart acceptabel skräckfilm.
 
Big Trouble in Little China2018-07-03
Högt tempo och underhållande hela vägen igenom. Filmens Kung fu action håller ingen Sammo Hung klass precis men acceptabel. Gillar knarkad Hong Kong-action och detta är som en sådan placerad i San Francisco med Kurt Russell. Trevlig film.
 
Johnny Mnemonic2018-06-26
Dolph Lundgren stal showen.
 
Flugan2018-06-23
Wow. Hamnar högt bland de bästa skräckfilmerna jag har sett. Mycket imponerande att den bara åldrats marginellt (i jämförelse med exempelvis Exorcisten som redan när jag var liten mest var skrattretande), den hade inte sett bättre ut om den hade gjorts idag med CGI. Samma med The Thing som jag också såg först nyligen för första gången och var mycket imponerad av.
 
Thor: Ragnarök2018-06-22
Var på väg att ge den en etta men det kanske hade varit väl ogeneröst då den väl egentligen är i ungefär samma klass som första filmen och genomsnittliga Avengers m.m. Superhjältefilmer är i regel dåliga men denna är verkligen bara helt tom och menlös. Blanchett är därutöver urusel som antagonist. Filmen försöker vara sådär jätterolig oändligt många gånger men misslyckas mer eller mindre vid varje tillfälle. På lägre delen av skalan av medel-Marvel, alltså knappt ens så att det funkar att slökolla på.
 
Tomb Raider2018-06-14
Trevlig underhållning. Jag hade vissa förhoppningar om vad som skulle hända efter att ha ha tyckt mycket om spelet filmen är baserad på men dessa infriades inte vilket var lite av en besvikelse. Ändå en bra film att slökolla på. Filmer baserade på spel brukar ju inte precis vara kvalitetsfilmer men denna är klart den bästa jag har sett. Klart bättre än de gamla med Jolie. Inget mästerverk såklart men som sagt är det mer eller mindre bara trevlig äventyrsunderhållning för ett par timmar.
 
Godzilla: Monster Planet 2018-05-28
Svag trea.
 
The Expendables2018-05-11
Tyvärr verkar det som att filmskaparna i Hollywood vid något tillfälle kommit överens om att alla actionsekvenser i actionfilmer måste bestå av till 90% snabba klippningar och närbilder (helst i mörker) och det är jävligt trist. För mig blir det svårt att uppskatta. Känns som att det mest är till för att lura tittaren att något häftigt händer när det egentligen bara är trick för att maskera skådisarnas oförmåga. Till slut ändå en helt ok actionfilm att slökolla på men jag hade nog lite för höga förhoppningar.
 
Draculas märke2018-03-18
Rejält uppsving för serien efter två undermåliga filmer. Bäst i serien hittills för mig tillsammans med Dracula: Prince of Darkness och The Brides of Dracula om man räknar den. Stark trea.
 
30 Days of Night2018-03-11
Rätt trist film och när det blir action är det bara ett bombardemang av extremt skakig kamera, närbilder och snabba klippningar som gör det mycket svårt att uppskatta den. Därutöver ser vampyrerna mest fåniga ut och beter sig på ett sätt som jag antar man ska tycka är häftigt men blir också mest fånigt. Svag tvåa.
 
The Ritual2018-03-09
Drygt första halvan är lite som Blair Witch Project fast relativt underhållande med ganska effektiv stämningsuppbyggnad och snyggt filmad samt utan found footage-gimmick. Det knasar loss lite väl sista halvtimmen men helt klart godkänd och passar bra om man är på humör för att slökolla på en random skräckfilm på Netflix.
 
Aliens vs. Predator: Requiem2018-03-04
En massa snabba klippningar av närbilder och stora delar av filmen är så mörk att man inte ser vad som händer alls vilket gör den mycket irriterande att titta på ibland. Otroligt inkompetent gjort. Då och då någorlunda underhållande men det räcker inte till en tvåa.
 
Highlander 3 - The Magician2018-03-03
Tvåan var ordentligt underhållande för att den var så otroligt lökig men denna är bara trist. Stark etta.
 
Vampire Academy2018-02-26
Riktigt tramsig, absolut ingen höjdare men ändå rätt så underhållande, främst för att Zoey Deutch är bra och hennes karaktär är charmig. Svag trea.
 
Mumiens hämnd2018-02-08
Började mycket bra men buskiskomedin som utgör merparten av filmen minimerar det genomslag skräckelementen hade haft om den hade varit en mer renodlad skräckfilm. Mer Abbott and Costello meets the Mummy än The Mummy och det behöver väl inte vara fel men det var inte vad jag hade förväntat mig eller var sugen på att se, men det var väl mitt fel. Tagen för vad den är är det en bra film i slutändan även om den inte var vad jag hade hoppats på.
 
Highlander 22018-02-08
Urdålig. Nästan en bedrift att ha lyckats göra en så knasigt dålig film men samtidigt lökigt underhållande nästan rakt igenom.
 
The Wild World of Batwoman2018-01-26
Undrar hur många ton knark som gick åt under inspelningen. Så löjlig och knarkad att det blir ganska kul och sevärt och den korta speltiden gör att det inte blir för utdraget så att man tappar tålamodet.
 
Zombie vs. Ninja2018-01-18
Kul ett tag när det handlar om neonfärgskamouflerade ninjor vid namn Burt och Bobby m.fl. varav en dör för att han tappar koncentrationen när en kotte trillar ned från ett träd. Det blir dock väldigt långdraget och tålamodet tryter ganska snabbt.
 
A Night to Dismember2018-01-12
Nästan ofattbart dåligt gjord på alla tänkbara sätt men en film med högt underhållningsvärde.
 
Jag saknar dig2018-01-04
Jag fick rysningar vid mer än ett tillfälle för att det var så pinsamt. Systrarna var extremt irriterande och osympatiska. En lavin av irritationsmoment gjorde att jag var nära att sluta titta efter ca 20 minuter. Huvudrollsinnehavaren verkar tro att skådespeleri innebär att skrika och stirra och inget annat. Fick tydligen goda omdömen från en hel del håll när den kom ut vilket inte speglar väl på svensk film. Sämsta svenska ungdomsfilm jag har sett med råge.
 
Quarantine2017-12-16
Ganska generös tvåa, inte sevärd alls.
 
Fåglarna sjunga kl 1.452017-12-12
Såg för Sylvia Sidney och även för att boken The Secret Agent är en personlig favorit. Tyvärr är det inte något annat än ännu ett mediokert hafsigt halvmesyr signerat Hitchcock. Om denna inte hade namnet Hitchcock på sig hade de som höjer den till skyarna på imdb m.fl. gett den ett medelbetyg.
 
Haunt2017-12-07
Massvis med klyschor och ganska starka B-filmsvibbar här och där men i slutändan relativt sevärd om man är på humör för en sån här film. Halvstark tvåa.
 
I Am the Pretty Thing That Lives in the House2017-12-06
Man får nästan känslan att filmskaparen har slagit vad med någon att han kan göra historiens långsammaste film. Känns som att det tar huvudpersonen en kvart att gå nerför en trappa eller från ett rum till nästa. Faktiskt riktigt frustrerande att se på, som att titta på en film i slow motion. Storyn och dess utförande är mer eller mindre bara ett pretentiöst försök att vara poetisk och gotisk vilket misslyckas helt.
 
American Poltergeist2017-12-03
Fullständigt urusel på alla sätt och vis, men tack vare det ganska högt underhållningsvärde.
 
Anna Ecklunds andeutdrivning2017-11-28
Men snälla nån. Håll er borta från denna filmen, fullkomligt skräp. Jösses.
 
Dracula - blodtörstig vampyr2017-11-28
Mycket bättre än den stora besvikelsen Horror of Dracula. Dracula är inte med i filmen trots titeln och att den räknas som uppföljare. Cushing är dock med som Van Helsing. Till skillnad från föregående film som fullständigt misslyckades med stämningen och miljöerna man vill ha i en Draculafilm är det effektivt och snyggt här. Riktigt mysig liten film med charmiga skådespelarinsatser. Rätt stark trea.
 
Den blodiga snaran2017-11-28
Har så klart inget med “katolicismens framfart” att göra (häxjägaren är protestant och katoliker är offren i filmen) utan utspelar sig under Cromwells fortsättning på en lång förintelsekampanj mot katolicismen och katoliker i Storbritannien som bland annat utmynnade i folkmord på Irland. Men folk ser väl vad dom vill. Kärlekshistorien är viktig för storyn men känns ändå rätt svag och oengagerande. Genomgående vemodig film som jag tycker är sevärd trots att den känns ganska åldrad vid det här laget.
 

Nästa sida »