Bad Company | 2008-03-30 |
Jag gillade kanske inte filmen i sig så mkt, storyn var sådär och jag tycker att rock är lite för skrikig... men en film med anthony hopkins är som kexchokladet säger, "alltid sevärd". |
Michael the Warrior | 2008-02-08 |
sorry sebbe... jag fattade nog itne så mkt av den här filmen är jag rädd :/ kanske inte är filmälskare nog ^^ no offense though |
The Italian Job | 2008-02-08 |
jag gillar den :) lättsam underhållning, kanske inte riktigt försvarbar i alla lägen, men klart underhållande |
Hajen som visste för mycket | 2007-11-18 |
allting med galenskarpna och after shave äger sönder allt annat, utan tvekan |
Chasing Amy | 2006-10-01 |
väldigt konstig till och från, men jag blev helt klart berörd av filmen och nu känns det som att jag vill börja rita serier på heltid. mycket bra film! |
Heartbreak Hotel | 2006-09-10 |
såg iofs inte hela så betyget kanske känns lite orättvist. men jag avskyr ofta svensa filmer och det jag såg av den här har inte ändrat på den känslan. |
Spin | 2006-09-07 |
lagom underhållande att se på om man orkar ta sig tiden för det. jag gillar inte sånna här filmer så ofta, men den här blev rätt bra emot slutet. hade sina missar tyckte jag... men den dög. |
Silent Hill | 2006-08-23 |
väldigt konstigt slut =/ fattade det inte alls... men det kanske har mer med mitt sinne för film att göra iofs...
man kanske bör ha spelat spelen för att förstå allt, jag vet inte, för jag har inte spelat dom... men den var ganska så underhållande ändå. om någon skulle vilja förklara slutet vore den dock bättre. |
Polisskolan 7 - Uppdrag Moskva | 2006-08-18 |
polisskolan äger! |
The Terminal | 2006-07-20 |
han är översmart ibland och andra gånger är han totalt blåst! men kul ide och väldigt bra :) |
Svampbob Fyrkant - filmen | 2006-07-20 |
det är ju svampbob! |