Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka

Alla kommentarer avZ


Transcendence2014-05-03
Absolut sevärd och tänkvärd. Synd bara att den senare halvan av filmen mer påminner om en 70-tals-b-film än om en modern högbudgetfilm.
 
Bedragaren2013-05-24
Tämligen missvisande engelsk titel; ett av få exempel där den svenska titeln faktiskt är mer passande än den engelska orginaltiteln...
 
Snow White and the Huntsman2012-11-25
Bra söndagsunderhållning för en sagoälskare. En rätt intressant modern mix av sagor. Över all förväntan. Kirsten Stewart var dock den svagaste länken. Har svårt att se att hon kan fungera tillfredställande i annat än biroller; hon verkar varken skicklig nog eller har utrsålning nog för att inneha ledande roller.
 
Valhalla Rising2012-02-13
Rå och lugn. Inte alls vad jag förväntat mig. :-)
 
Drive2012-02-06
En riktigt bra film. Välgjord och med ett skönt soundtrack.
 
Kunskapens pris - balladen om den vilsne vandraren2012-01-08
Oooh gamla hederliga Mutant! Så sött! Hade det gällt något annat hade jag inte varit lika förlåtande angående det usla skådespeleriet. Viss rekvisita och liknande hade också kunnat göras en aningen bättre. Gillar dock upplägget. Skulle vara kul med en fullängdsfilm eller tv-serie, med lite mera budget, i samma anda (t ex med riktiga skådisar och inte bara lokala lajvare). :-)
 
Mannen utan ansikte2012-01-08
En klassiker som inte åldrats helt med värdighet. Kul koncept, skulle vara intressant att se en moderniserad och förbättrad nyinspelad variant av denna film.
 
The Book of Eli2011-10-16
Visuellt snygg och ofta allmänt välgjord; men ojämnt manus och svaga skådespelarinsatser från Mila Kunis drar ned betyget.
 
Den tysta flykten2011-06-03
En intressant film. Den har dessvärre inte åldrats med värdighet; men med lite tur så skulle det kanske kunna gå att få en remake av den att bli bra. Nu kräver den att man är på rätt humör...
 
Wall Street: Money Never Sleeps2010-12-26
Det märks att folket bakom denna film har sprungit på en och annan person med anknytning till finansbranschen; många alltför vanliga arketyper som fångas. Sevärd film, men Shia LaBeouf är en riktigt usel skådis!
 
The Day of the Triffids2010-11-10
Sevärd remake på en scifiklassiker. Skiljer sig en del från bok och tidigare produktioner (på gott och ont) vilket kanske stör en del; visst hade det kunnat gå att få ut mer ur konceptet. Men detta hindrar inte denna miniserie från att vara spännande och underhållande. :-)
 
The Andromeda Strain2010-11-08
Remake med alltför låg budget. Orginalet är en klassiker men detta är mediokert och lär inte gå till historien; ofta taffligt skådespeleri och inte sällan usla specialeffekter. Det är fortfarande sevärt, men hade nog kunnat göras riktigt bra.
 
Hard Corps2010-10-31
Ett visst underhållningsvärde, men inte så mycket mer...
 
Eastern Promises2010-09-12
Svår att sätta betyg på; delvis helt ok, men med en del brister.
 
Dumpad2010-09-05
Genomgående uselt skådespeleri.
 
Percy Jackson - Kampen om åskviggen2010-08-16
Underhållande fantasyungdomsfilm, typ.
 
Peaceful Warrior2010-07-24
Sevärd. På ytan en ganska så typisk Hollywood-sportrulle som dryper av klyschor i alla former. Men den har sina poänger och passade mitt humör perfekt, vilket gör det svårare att sätta lämpligt betyg.
 
Drakarnas rike2010-07-23
Efter alla totalsågningar jag hört om denna så blev jag väldigt överraskad: Mer kvalitativ än väntat. Visst, det är fortfrande en fånig fjompig amerikansk postapokalyptisk actionfilm med fantasyinslag, men ändå... :-)
 
The Man from Earth2010-07-22
Kanske inget mästerverk, men absolut en intressant och sevärd lågbudgetfilm. Störde mig initialt på skådespeleriet och var allmänt skeptisk, men är glad att jag såg färdigt den.
 
Geniet och pojkarna2010-04-10
En välbalanserad och mycket sevärd dokumentär om en väldigt intressant men excentrisk historisk personlighet. En film som undviker moralpanik och avhåller sig från att pådyvla tittarna en massa svartvita åsikter. Intressant att se/höra resonemangen från dem som intervjuas. Gajdusek var onekligen en kontroversiell filur. Obehaglig men fascinerande.
 
Blodröd sol2010-03-21
Extremt fånig men ändå underhållande. Jag vill instinktivt ogilla den, men som så många andra filmer i genren så är den bra och dålig på samma gång.
 
The Ninth Legion2010-03-21
Ojämn men sevärd.
 
Brother's War2010-03-21
På det hela taget rätt kass.
 
Stargate: Continuum2010-03-08
Som ett underhållande väljgort dubbelavsnitt av tv-serien. Ingen film man bör analysera alltför djupt. SciFi-MacGuyver meets Farscape, vad mer behöver man säga: Knappast en film för folk som inte redan är rejält bitna av genren. :-)
 
20122010-02-19
Ingen film jag kan rekommendera folk att se. Vill dock tycka sämre om den här filmen än jag faktiskt gjorde. Varför kan Hollywood aldrig göra katastroffilm utan att de blir fåniga parodier på sig själva? Denna är dum, smaklös och ytterst amerikansk; men lyckas på samma gång vara välgjord underhållning med glimten i ögat.
 
Farscape: The Peacekeeper Wars2010-01-31
Som film/miniserie räknat så är det kanske inte direkt någon höjdare, men om man gillar Hensons rymdmuppar och ser det som en förlängning på TV-serien så funkar den utmärkt. Hade lätt kunnat stå ut med ytterligare ett par säsonger av Farscape... :-)
 
Star Trek2010-01-05
Sevärd. Snyggare och mer kvalitativ än det mesta annat som gjorts om Star Treks universum. Hoppas på uppföljare i samma anda. :-)
 
Inglourious Basterds2010-01-04
Jag ogillar den skarpt på många plan, men det är svårt att värja sig. En välgjord och mycket underhållande film.
 
Kenny Begins2009-12-26
Snygg och fånkul. Bra för att vara en svensk film, men varför all denna nepotism inom svensk filmindustri...
 
Tro, hopp, kärlek2009-12-26
Hade absolut sina ljusglimtar och trodde länge att den kunde ha potential, men sedan tog klyschigt förutsägbar Hollywood-moral över och dödade allt. Värdelöst slut. De försöker vara söta, charmiga och underhållande, men trots detta så kunde iaf inte jag undvika att känna en äckligt fadd men sliskig eftersmak.
 

Nästa sida »