Alla kommentarer avZipper

Jane Fonda - ikon och aktivist2019-07-23
Fonda imponerar genom att vara väldigt ärlig och inte rädd att tala om sina egna tillkortakommanden, vilket gör denna dokumentär så mycket mer intressant än liknande filmer som brukar vara betydligt mer insmickrande, och där fokus hos huvudpersonen ligger på självförhärligande.

Colette2019-07-23
Något fattades, nerv kanske? Helt ok, men inte mer än så.

Bird Box2019-06-15
Solid spänning, Sandra Bullock funkar förvånansvärt bra. Men man hoppas ju alltid på mer när det kommer till Susanne Bier.

The Meg2019-06-15
Kryper med näppe över kanten till en tvåa. Hade trott att den skulle vara mer underhållande, men det fanns ingen glimt i ögat där inte.

Christoffer Robin & Nalle Puh2019-06-10
Väldigt fina animationer och röster. En nostalgitripp.

A Star Is Born2019-06-10
Jo men ja. Den är ju definitivt inte äckelsexistisk som Cukors version, och det var en lättnad. Lady Gaga var en positiv överraskning, har bara sett henne i American Horror Story tidigare och det var inte särskilt övertygande gällande hennes skådespelartalang. Men hon känns väldigt äkta här. Musiken i första halvan är grym.

Tårtgeneralen2019-06-10
Lite småtrevligt, hade kunnat tajtas till en aning så hade det blivit ännu bättre. Tilltalet är dock väldigt skönt.

Wine Country2019-06-10
Det är så synd att det med en sådan skön ensemble totalt fattas ett skarpt manus. Slöseri med all denna komeditalang!

Velvet Buzzsaw2019-05-03
Lovande men jag upplevde den som ofärdig. Dessutom var alla karaktärerna mer eller mindre avskyvärda.

Isn't It Romantic2019-03-02
Småtrevlig, inget man minns.

RBG2019-03-02
Inte särskilt spännande ur ett rent filmiskt perspektiv, men ett fint personporträtt av en brilliant kvinna.

The Favourite2019-01-26
Av någon anledning registreras inte betygen för den här filmen? Står fortfarande 0 betyg ovan... I alla fall. En kostymfilm som känns fräsch i sitt utförande. Jag är superglad för Olivia Colmans skull, hon har flugit under radarn länge nu och förtjänar detta stora genombrott. Hon lyckas göra drottning Anne till en ömkansvärd och, konstigt nog, ganska underhållande karaktär.

The Death of Stalin2019-01-24
Man hade gärna fått skruva till den absurda känslan ytterligare, då hade den kunnat få en fyra.

The Wife2019-01-12
Något simpel historia, men den har dykt upp i tankarna en del efteråt, vilket är ganska förvånande. Den lämnade mer att fundera över efter att jag lämnat salongen än den påverkade mig i stunden. Stark trea.

Mupparnas julsaga2019-01-02
Årets sista film. Lite småcharmigt men Michael Caine som Scrooge funkar inte.

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri2018-12-30
Tycker nog att den blivit lite väl övervärderad. Riktigt bra skådisar, men jag vet inte jag... Det fattas något?

Mordet på Orientexpressen2018-12-30
Väldigt snygg, men jag tycker handlingen framstår som betydligt rörigare här än i versionen från 1974. En härlig rollista men ingen stiger fram och skiner, konstigt nog. Stark tvåa.

En engelsk skandal2018-12-23
Välspelad, men lite väl korthuggen. Hade gärna sett ett eller två avsnitt till, det blev för hastigt alltihop, framför allt i sista delen.

Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott2018-12-02
Toppar och dalar, jag vet inte vad jag ska tycka egentligen. Vissa delar är nästintill helt tanklöst skrivna medan andra känns rätt smarta och fräscha. Har fortfarande svårt att se meningen med den här prequel-serien, förutom att mjölka pengar ur en populär franchise. Den tillför absolut ingenting till universumet i stort.

The Limehouse Golem2018-11-25
Något rörig och förutsägbar. Gillar dock stämningen, men det räcker inte för en trea.

Gaga: Five Foot Two2018-11-24
För ett Gaga-fan som mig är det ju intressant, men vet inte om den ger så mycket till någon annan.

Vad ska en fattig flicka göra?2018-11-23
Lövtunn intrig men den har sin charm. Riktigt kul att se Darrieux i en amerikansk film, jag hade ingen aning om att hon gjort en vända i Hollywood.

Bohemian Rhapsody2018-11-03
Älskar Queen och Freddie, och Rami Malek är skitbra men som biopic över musiklegend är den rätt typisk och trist. Njutbart med musiken dock.

Unga Astrid2018-09-29
Den här filmen slår an en ton hos mig, historien är på något vis universell för så många unga kvinnor och barn från den här tidsperioden. Vissa scener är hjärtskärande, Alba August gör det bra och pojken som spelar Lasse är rakt igenom fantastisk - det får man allt för sällan säga om barnskådisar. Det är i scenerna med dem och Trine Dyrholm filmen verkligen blixtrar till. Resten är lite för mycket generisk svensk film där allt känns lite väl tillrättalagt.

Astrid2018-09-29
Överlag väldigt bra, även om inte alla delar är lika intressanta. Tyckte de lyckades väldigt bra att göra en hel människa av Astrid.

The Mountain Between Us2018-09-22
Miljöerna är snygga men det tänder aldrig till mellan skådespelarna och känslomässigt är den rätt platt.

Det2018-09-10
Skräckfilm som inte är skrämmande kan aldrig få särskilt höga betyg. Den är snyggt gjord och ser påkostad ut, ungarna är bra skådisar men själva storyn är sådär.

Book Club2018-09-05
Ville gilla den mer än vad jag gjorde, men jag stöttar gärna filmer med äldre skådespelerskor då de är allt för få.

The Miseducation of Cameron Post2018-09-01
Realistisk skildring av ett konversionsläger, vardagligheten fungerar väldigt bra. Jag gillar att inte ha med några svavelosande skurkar, utan bara missledda människor som skadar ungdomarna i sin önskan att "rädda" dem.

Coco2018-09-01
Småtrevlig och framför allt snygg, däremot var musiken svag för en Disneyfilm.

Nästa sida »