Alla kommentarer avZmilky

Eden Log2009-12-22
Nä den skakiga kameran tokförstörde verkligen vissa scener, man tappade helt filmkänslan och väntade på att den skulle "bli klar"..

Pandorum2009-12-21
Ja tack, en uppföljare skulle uppskattas starkt! :D

The Age of Stupid2009-12-20
*Svag spoiler* Hahaha, kan inte låta bli att också kommentera på "kvinnan i protestgruppen", hon blev så sjuukt stressad när hon skulle svara på hur hon såg på klimatförändringar och miljö.

Det regnar köttbullar2009-12-12
Över all förväntan, riktigt härlig!

Green Lantern: First Flight2009-07-26
Helt okej faktiskt!

Coraline och spegelns hemlighet2009-06-06
Haha, håller med tidigare kommenterare - knappar känns plötsligt mycket läskigare än innan :P

Terminator Salvation2009-06-06
Ska helt klart ses på bio :)

Dragon Hunters2008-11-13
Coola miljöer och snygg animation!

Star Wars: Klonkrigen2008-11-02
Inte mycket att hurra för..

Mongol2008-10-12
Känns som den skulle ha gjort sig bättre i serieform eller som 2-3 filmer av ungefär samma längd som denna, det känns som man missar väldigt mycket.. Det som visades var dock av god kvalitet :)

Wanted2008-07-29
Lite töntig emellanåt, men en hel del riktigt schyssta actionscener.

The Man from Earth2008-07-29
Tyckte den verkade grymt budget och dålig i början och tänkte sluta se på den, men sen fastnade jag och satt klistrad. Kan absolut inte säga att den var något mästerverk, men nu - kort efter att ha sett den - känner jag att den faktiskt var riktigt bra. Den fångade mig iaf! Vi får se om fyran reduceras till en trea när filmen sjunkit in lite :)

Black Snake Moan2008-07-01
Väldigt seg emellanåt :/

Doomsday2008-06-25
Hade ruggigt låga förväntningar, men den var faktiskt helt okej. Varvas av med lite töntiga one-liners och halvkomisk gore, men det funkar :P

The Mist2008-04-13
Grym stämning, känner mig fortfarande lite skakad..

Avgrunden2008-02-29
Men på något sätt är det just det som gör den så charmig, arba :D

Aliens vs. Predator: Requiem2008-02-26
Ojj ojj ojj

Into the Wild2008-02-23
Jäkligt mysig, men lite väl lång..

The Wicker Man2008-02-10
Hahaha, vilken film..!

Transformers2007-07-25
Okej då.. Bara för att den var ball... Och för att den kanske gått lite bättre att se på om killen bredvid mig inte suttit och gestikulerat med händerna och hojtat i alla scener som vi alla andra i biosalongen var väl medvetna om att de var tacky utan hans hjälp.

Sicko2007-07-10
Håller till stora delar med thnee. Den var underhållande att se på och väckte några tankar, men mycket var lite löjligt, t.ex. att beskriva hur väl ett helt lands sjukvårdssystem fungerar genom att undersöka hur bra en enskild utplockad familj som bor i landet har det.

Hotel Rwanda2007-06-23
Nära en femma, väldigt stark film!

I, Robot2007-06-03
Nä, den måste faktiskt höjas till en fyra.. Smiths töntiga oneliners i all ära, men de passar fint i helheten :]

Stranger Than Fiction2007-05-24
Dunderfilm! :D

Mordet på den elektriska bilen2007-05-15
Lite nördigt genomförd film, där det var många saker de valde att bara "subjektivt skrapa på ytan på". Men filmen var bra på många sätt, det var intressant att se hur hårt bilbolagen faktiskt ansträngde sig för att döda bilarna och hur hårt (en liten grupp) människor faktiskt kämpade emot detta :)

En obekväm sanning2007-05-15
Jo, som sagt väldigt subjektiv och överdramatiserad, men jag tycker ändå att den var magnifikt bra på att förmedla rätt känsla!

Hot Fuzz2007-05-11
Haha, fantastisk :D

A Scanner Darkly2007-04-25
Yep, jag känner mig då iaf ganska så brainfawked just nu, så filmen lyckades fint :]

The Fourth World War2007-04-11
Grötig på sina ställen och som tidigare sagts så måste filmen tas med en nypa salt då den är väldigt subjektiv och kan ge tolkningen att "väpnat motstånd mot auktoriteter" alltid är den rätta vägen för att få igenom en åsikt. Men filmen var väldigt inspirerande och berörde starkt! Allt kändes så verkligt och nära.. Den innehåller mycket "historiska scener" som jag inte riktigt fått samma bild av innan.

Jakten på lycka2007-04-09
Länge sen jag såg en feelgood-film som jag faktiskt gillade, härlig film :)

Nästa sida »