Alla kommentarer avdawnofpagolia

Fatso2013-04-28
En av de mer udda filmer jag sett för en tid. Intressant, rätt fin emellanåt, lite creepy. Gillar. Ehm, tror jag.

Midnatt i Paris2013-04-28
Så fantastiskt mysig film. <3

Grrl Power2012-10-21
hysteriskt xD

The Secret Number2012-10-18
Inga kommentarer? Oj, helt fantastisk, ett måste se!

Sintel2012-10-18
Så vacker och välgjord, önskade mer av high fantasy-stuket med samma vördnad som denna. Jag är förvånansvärt hänförd.

The Saga of Biôrn2012-10-16
En fantastisk film!

Paranormal Activity 32012-10-16
Jag gillar den krypande skräcken i PA-filmerna, gilla denna bättre än tvåan. Har så svårt för att känna ur det kryper i kroppen numera vad det gäller skräckfilmer, men känner att denna levererar precis det jag vill ha.

Them2012-10-15
Fick pausa den i natt och vänta tills dagsljuset återvänt för att våga titta vidare. Inte vanligt förekommande i min värld. Bra film.

Knowing2012-10-15
Jag är lite blindsided, jag vet inte vad jag ska tycka. Det ligger en känsla av tillfredsställelse inom mig. Även då jag finner att de kanske ville berätta för många historier i en och samma film. Men jag gillar slutet, dock att det kanske inte riktigt passade in. Den absolut sista scenen hade dock kunnat fått gå förbi.

The Key to Reserva2012-10-14
Jag är snål som tusan med betyg, men det här värmde i hjärtat.

1001 Nights2012-09-30
Den kommer aldrig att lämna min näthinna.

Sinbad och tigerns öga2012-09-30
Härlig matinekänsla och jag har ju svårt att inte bli frälst när Jane Seymour är med, vilket jag inte alls var medveten om. Skön söndagsrulle.

Stay2012-09-30
Snygg, välgjord, härliga scenerier och intressant spel. Bra film.

The Man from Earth2012-09-28
Blev skeptisk när jag såg alla skådespelare ramla in och förstod då att det inte skulle bli en film där stugan inte bara skulle bli en ramberättelse för de filmklipp om hans liv som jag förväntade mig. Jag blev dock mycket hänförd över de fantastiska dialogerna och lätt en intressant film i undervisningssyfte. Delar ut en av mina ytterst få femmor.

Triangle2012-07-07
Över förväntningarna.

United2012-06-17
Brilliant.

Master and Commander - Bortom världens ände2012-06-07
Väldigt skön musik, härligt sceneri och Crowe är en av favoriterna. Men det var nog fel kväll att se den typen av film.

The Next Three Days2012-06-06
Åh, vid min gud, jag tror att jag skulle dö av spänning! Ett måste att se!

Den magiska leksaksaffären2012-06-06
Fantastisk

Priest2012-06-06
Det snygga sceneriet höjde det till en tvåa. Jag gillar konceptet men filmen kändes något ihoprafsad och jag hade nog velat se bättre skådespelarinsatser.

D-War2012-06-04
Ehm...

Franklyn2012-06-03
Den stimulerade varenda nerv i kroppen, jag är så nöjd.

Kull - erövraren2012-06-02
Positivt överraskad. Ett perfekt slut på en fredagskväll.

Ghost Rider2012-06-01
Gillar Cage, men det här var inte bra. En av de få Marvel-serier jag inte läst / läst om så... en intressant karaktär, men klumpigt skådespeleri, tråkiga effekter, hela filmen kändes oengagerad.

Shutter2012-06-01
Inte det bästa världen skådat, men det finns mycket värre skräckfilmer så jag kan inte säga att det var bortkastad tid.

Drag Me to Hell2012-04-06
Det är ju verkligen inget mästerverk, långt ifrån... och det är klart att amerikaner inte kan göra en skräckfilm utan att överdriva. Men jag tycker att de använde skräckstegringarna rätt bra.

Sinbad and the Minotaur2012-03-24
Måste man vara en dålig skådis bra för att man gör en b-film?

Den mörka kristallen2012-03-08
Åh, den var helt underbart mysig. Jag gillade den verkligen. <3

The 7 Adventures of Sinbad2012-03-08
Och det var 1½ timme av mitt liv som jag aldrig får tillbaka.

Dragon Fighter2012-02-15
Till och med Uwe Boll gör bättre ifrån sig än det här...

Nästa sida »