Alla kommentarer avdisco

Argo2014-10-11
6/10

The Raid - Uppgörelsen2014-10-11
Snygg och uppfriskande, men ibland lite väl utdragna scener.

Mulholland Drive2014-03-13
För mig en perfekt film. I alla avseenden.

Blue Jasmine2013-09-12
En glad överraskning. Blanchett är helt fenomenal!

The Room2013-08-28
Redan en klassiker!

Troll 22013-08-28
Utan tvekan en av världens sämsta filmer. Likväl: stört rolig.

I Kina käkar dom hundar2013-08-28
(7/10) Innehåller allt svensk film saknar: skarpt manus, kvicka dialoger och trovärdiga skådespelare. Underhållande!

K-PAX2013-08-25
(7/10) Spacey och Bridges fungerar bra ihop. Långsam och härlig sci-fi.

Fargo2013-07-18
Woah. Älskar Buscemi och det här kan vara hans bästa roll. Frances McDormand är också helt genial. Underbart underhållande film.

Old Boy - hämnden2013-07-18
Har tänkt på den här filmen varje vaken minut sedan jag såg den. En film som lyckas påverka en på det sättet förtjänar inget annat än en femma.

Blood Simple2013-07-17
(8/10) Snygg, mysig, långsam. Frances McDormand är lysnade i sin roll. Blood Simple blir aldrig tråkig. Och den svettiga detektiven är fantastisk. Mycket bra!

Now You See Me2013-07-17
(7/10) Bra skådespeleri och överlag en riktigt underhållande film. Inga pretentioner där emellan. Filmen utger sig inte för att vara något den inte är. Det känns som att filmens syfte är att underhålla åskådaren i ~2 timmar och det lyckas den med. Woody Harrelson är väldigt bra.

212013-02-21
Egentligen en etta, men Kevin Spacey räddar betyget.

Blade Runner2013-02-21
Final cut. Fortfarande en av världens bästa sci-fi-filmer.

Moneyball2013-02-08
6/10 - För att vara en sportfilm är det bland det bättre jag sett (speciellt eftersom jag aldrig sett en baseballmatch i mitt liv.)

Miami Connection2013-02-03
Den här filmen är för rolig för att vara sann. Den bästa b-film jag sett, tror jag.

En oväntad vänskap2012-12-22
Jag brukar inte skratta högt när jag ser film, men under dessa två timmar så garvade jag högljutt flera gånger. Blev road, glad och rörd i omgångar.

Hobbit: En oväntad resa2012-12-15
Peter Jackson har tagit sig stora friheter med materialet, men till min egen stora förvåning upptäckte jag att jag gillade det. De scener de lagt till passar fint in och den nya "skurken" var väldigt trovärdig.

Milf2012-12-08
Det här kan, ärligt talat, vara den sämsta film jag någonsin sett. Dock: slår man på en film som heter MILF får man tamigtusan skylla sig själv.

Neighbor for Sale2012-12-03
Blev positivt överraskad. Helt okay intrig och lågmälda men skickliga skådespelare.

Prometheus2012-06-02
Mörk, spännande och episk. Älskar slutet.

The Avengers2012-05-03
Hulken var en fröjd för själen!