Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka

Alla kommentarer avdissolvedgirl


Mordet på Jesse James av ynkryggen Robert Ford2008-04-22
Håller helt med Blotsven. Annars mycket bra skådespelarinsatser och snyggt filmat.
 
About Schmidt2008-01-15
Mycket bra film, både tragisk och fin. Samtidigt fick jag känslan av att något saknades i filmen, jag ville ha mer insikter och förändringar hos karaktärerna!
 
Säg att du älskar mig2006-11-11
En mycket viktig film som får med många viktiga aspekter vid våldtäkt: kvinnans förnekelse, skuldläggande, posttraumatisk stressyndrom, hur farlig kvinnlig avundsjuka är, irrelevanta frågor vid rättegång: som vad kvinnan hade på sig, vad hon har för tidigare sexuella erfarenheter, om hon var alkoholpåverkad och så vidare... Mycket viktig film!!! Dock synd att skådespelarna var så dåliga.
 
Garden State2006-07-14
Suveränt, både manus och snyggt filmad!
 
Zozo2006-07-14
Må hända inget nytt men väldigt viktigt ämne som visst tåls att upprepas om och om igen. Dessutom är den intressant rent psykologiskt med kycklingen som pojken fantiserar kan prata för att hantera sorgen i hemlandet. Och sedan duvan som han försöker samtala med men som inte svarar...
 
Ronja Rövardotter2006-07-14
Den absolut bästa barnfilm som jag har sett och jag kan se den om och om igen och inte tröttna! Astrid Lindgren är ett geni och det visar hon speciellt i manuset till Ronja!
 
Dancer in the Dark2006-07-14
Helt otrolig film och Björk är så övertygande hjärtkrossande i rollen. Jag skulle kunna påstå att det här är den vackraste film som har gjorts!
 
4.50 från Paddington2006-07-14
Miss Marple är verkligen jätte gullig. Jag önskar att hon vore min mormor. Men filmerna är väldigt långsamma med alldeles för lite spänning för min smak...