Smekmånaden | 2007-11-26 |
omfg lol etc etc |
Mr Brooks | 2007-09-14 |
Innehåller några riktigt sköna scener, men Demi Moores svaga insats sänker hela filmen. |
Ägget är löst! | 2007-03-07 |
:O |
Livet i 8 bitar | 2007-03-07 |
High five, Kjelle! |
Kingdom of Heaven | 2007-03-07 |
Börjar mycket lovande för att sedan, sakta men säkert, bli snudd på larvig. Sköna bilder och ett intressant ämne lyfter filmen en aning. |
Beck - Advokaten | 2007-03-07 |
Helt okej tidsfördriv. Håller samma nivå som majoriteten av filmerna i serien. |
Wallander - Hemligheten | 2007-03-07 |
Ett lagomt rafflande tidsfördriv. Något vassare än de andra i serien. |
Dead Man | 2007-03-05 |
Riktigt snyggt och stämningsfullt utan att det känns pretentiöst. Många scener för tankarna till klassiska fullträffar i westerngenren, som till exempel öppningsscenen i 'Once upon a time in the West', dock med en betydligt lägre machofaktor och tonerna från munspelet utbytta mot en underbart fuzzig räka signerad Neil Young. |
Antibodies | 2007-03-01 |
Helt ok film, med en del schnügga scener. |
Calibre 45 | 2007-02-28 |
Kan inte komma på någonting som imponerade nämnvärt. Känns som ett tamt försök till en stark film med klyftig tvist. |
The Last King of Scotland | 2007-02-21 |
En något tam skildring av Amins liv och gärningar. Visst ger filmen en glimt av den maktgalna diktatorns sämre sidor, dock en aning överslätat. |
Dead Man's Shoes | 2007-02-17 |
Action and reaction. Det känns som om man får veta precis tillräckligt om filmens karaktärer för att storyn skall gå att lappa ihop. Enkelt och effektivt utan extra krusiduller. Bra musik och vyer skapar ändå lite härlig stämning emellanåt. |
Stranger Than Fiction | 2007-02-16 |
Svag fyra. Ett härligt vrickat manus och bra skådespelarinsatser till trots, lyckas jag ändå inte känna mig helt mätt. Det är något jag saknar... |
Liftarens guide till galaxen | 2007-02-15 |
Går inte att se denna som en ren filmatisering av Adams fantastiska böcker, då det sköna med dessa knappast låter sig fångas i detta format. Om man däremot bortser helt från böckerna är detta en skapligt skruvad film i genren psykos/sci-fi. |
Bortspolad | 2007-02-07 |
Sköna sniglar :) |
Pianisten | 2007-01-30 |
Ville sätta en fyra, men handen vägrade lyda. En härlig historia till underbar musik. |
Holiday | 2007-01-30 |
Lite för mycket scener där det i princip står "gråt nu!" eller "skratta nu!" skrivet på en skylt i hörnet av bilden. |
Ice Age 2 | 2007-01-29 |
Bjuder stundvis på leenden men inte mycket mer. |
Life Aquatic | 2007-01-29 |
Haha.. Jaaaa!
Riktigt härlig film med sjuhelvetes skön musik. |
Natt på museet | 2007-01-28 |
Svag trea. Helt ok tidsfördriv som bjuder på ett skratt eller två. |
Underground | 2007-01-28 |
Riktigt underhållande och bisarr idé. Vissa partier känns dock en aning utdragna. |
En sensation | 2007-01-27 |
Hade säkert blivit väldigt fascinerad om det var första gången jag såg rörliga bilder. Några mäktiga klipp gör att den orkar upp till en tvåa. |
Familjen är värre | 2007-01-22 |
Svag tvåa. Blä! |
Little Miss Sunshine | 2006-12-27 |
En mycket stark trea. Blir lite för mycket gulligull för min smak. |