Alla kommentarer aveluned
Alice i Underlandet | 2010-10-30 |
Inte alls vad jag väntat mig. Mysig film med mysiga och roliga karaktärer, men nej... inte så bra som jag trott! | |
Parfymen: Berättelsen om en mördare | 2010-08-15 |
Jag håller med Calsingen. Om något är det väl en skruvad variant av att dyrka kvinnan!
För övrigt är filmen helt underbar. Obehaglig och twisted, men absolut helt fantastiskt underbar. Me like! | |
Avatar | 2010-06-03 |
Väntar med iver på nästa!! | |
Sex and the City 2 | 2010-06-03 |
Den här filmen är ju knappast berörande på det djupa planet - men samtidigt så har den något charmigt. En dos av skratt, vackra kläder, underbara personligheter och sex - kan man egentligen undgå att tycka om det? | |
Mycket väsen för ingenting | 2009-12-27 |
Älska!!! | |
Snygg, sexig & singel | 2009-11-18 |
När de börjar ställa sig upp och sjunga på restaurangen så var det nära att jag började gråta. Hur värdelös får en film lov att bli?!? | |
Serving Sara | 2009-10-27 |
Så härlig! Filmen andas John Cleese | |
Burn After Reading | 2009-07-11 |
Klockren!!! | |
Soul Men | 2009-06-29 |
Jag måste ge den en fyra. En svag sådan , men likväl en fyra. Blev mycket överraskad över hur rolig den faktiskt var. Bernie Mac avslutade sin filmkarriär med bravur! | |
Illusionisten | 2009-06-17 |
Bra film, knepigt slut. Paul Giamatti är absolut fierce - som vanligt. Och Jessica Biel är helt värdelös - även det som vanligt. Slutbetyget blir en svag fyra. | |
What Happens in Vegas... | 2009-04-28 |
Trots att både Ashton och Cameron är mediokra skådespelare i mina ögon, så visade sig den här filmen vara riktigt bra. | |
Eagle Eye | 2009-04-11 |
Håller med Hilmersson - alldeles för mycket efterapning av I Robot!! | |
Hellboy: The Golden Army | 2009-03-24 |
Fy för stora röda klyschiga demoner!! | |
Tropic Thunder | 2009-03-24 |
Den här filmen påminner mig om varför jag tycker så illa om Ben Stiller!! Blääää | |
Watchmen | 2009-03-22 |
Jag är grymt imponerad! Hade inte alls höga förväntningar när jag satte mig i biosalongen - men trots en dundrande huvudvärk så fastnade jag för filmen. Stark fyra! | |
Planet Terror | 2009-03-03 |
Härligt äcklig och bisarr | |
The Fountain | 2009-03-03 |
En film som stannar kvar i huvvet långt efter man sett färdigt den! | |
Nakna nerver | 2009-02-20 |
Bogart är briljant!! | |
The Dukes of Hazzard | 2008-11-09 |
asen basen vad dålig. genom hela filmen satt jag och trummade fingrarna mot soffbordet och funderade på om jag skulle hoppa ut genom fönstret. | |
...och så kom Polly | 2008-11-09 |
Ben Stiller = Big No No | |
Kärlek vid andra ögonkastet | 2008-10-27 |
Filmen får en tvåa pga Matthew Perry. Salma Hayek spelar något så otroligt dåligt! | |
Rallybrudar | 2008-10-20 |
En charmig mesfilm. | |
Bad Company | 2008-10-09 |
Inte den bästa film jag sett. Anthony Hopkins känns malplacerad i den här filmen och Chris Rock är Chris Rock - störande, vitsig och allmänt högljudd. En tvåa blir det, och då är jag ändå lite snäll. | |
Rogue Assassin | 2008-10-08 |
Retade mig en aning på Jason Stathams rollfigur, men tyckte för övrigt att det var en bra film! Inte så förutsägande. | |
Den andra systern Boleyn | 2008-10-06 |
Nja, jag vet inte. Hade förväntat mig mer! Inte så att jag ångrar att jag gick och såg den, men ja... hade som sagt väntat mig mer. | |
Se upp för dårarna | 2008-08-20 |
Nej!!! | |
Lust, Caution | 2008-08-20 |
Väldigt bra film! Kan inte ge den en femma eftersom jag hela filmen sitter och tänker att det saknas något. Kan bara inte sätta fingret på vad!... |
Nästa sida »