Alla kommentarer avframboise

Konstnären och tjuven2021-03-05
Verkligen sevärd. Så fin och så jobbig på samma gång om fascinerande människor.

Bohemian Rhapsody2018-10-27
Mycket bra skådespelarinsatser, speciellt malek men ingen vidare spelfilm.

Thelma2017-12-05
Mycket bra, nästan femma. Spännande, snygg och annorlunda.

Next Goal Wins2015-05-03
så himla fint¨dokumentär. Både intressant, lärorik och känslosam.

Hobbit: Femhäraslaget2015-01-25
den bästa av de tre Hobbitfilmerna. Hade låga förväntningar efter de två första, men denna var nästan i klass med Sagan om ringen trilogin.

The New Neighbor2013-12-02
tyckte det var en fin, spännande och rolig/sorglig film. Lite annorlunda. Sevärd!

Min lilla värld2013-09-12
jättemysig och rörande dokumentär

Warm Bodies2013-05-26
söt och mysig film. Lagom spännande också. Bättre än Twiligt iaf ;)

Killer Joe2012-10-21
Fy fan vilket skräp. Kasst skådespel och sjuka scener.. Kommer ha svårt att äta kyckling efter detta.

The Hunting Party2012-04-09
3+, mycket sevärd

Hanna2012-01-07
riktigt bra och spännande, man behåller intresset hela filmen igenom. Bra soundtrack och riktigt snyggt foto. 4+ från mig

30 Days of Night2011-11-05
Helt OK vampyrrulle! Slutet var bättre än väntat och Danny Houston gjorde en bra insats.

Cold Souls2011-10-06
håller med sugarhearted

Brudens far 22011-09-10
detta är en riktigt mysig söndagsfilm. Vet inte hur många ggr jag sett den nu (oplanerat) men idag insåg jag att jag verkligen gillar den, trots att den är småtöntig. Jag är dessutom svag för berättarröster..

Är han en hon, eller?2011-08-07
Väldigt intressant dokumentär, inte som andra sokumentärer som skildrar en transsexuell person som vill byta kön. Finns på svt play.

Shanghai2011-07-07
Tyckte den var jättebra, en stark trea. Intressant, spännande med bra skådespelare. Håller med Volodja. Hade potential att nå en fyra, men något saknades. Absolut inte tråkig!

Get Him to the Greek2011-06-30
Funderade flera gånger på att stänga av. Såg den iaf. Ångrar det bittert.

Reverse2010-06-03
en underhållande men samtidigt intressant film. Verkligen sevärd!

Bröllopsduellen2010-03-04
håller med Conan Barbaren

Garp och hans värld2010-02-10
efter att ha läst boken måste jag säga att den inte är värd att se om man läst boken. Tycker bara man borde se den om man inte kan läsa, annars - läs boken!

92009-12-17
jag har visserligen inte sett kortfilmen (visste inte ens att det fanns en förrän nu) men jag måste säga att detta var en mycket positiv överraskning! jag hade inga förväntningar, men denna fångade mig från första minuten. Den är både intressant, gripande, en fröjd för ögat och tänkvärd. Stark fyra, se den!

Flyga Drake2009-08-04
för mig som inte läst boken var detta en underbar upplevelse. Kan inte ge den något annat än en femma.

Proof2009-07-11
En riktigt gripande film! Jag var fast från första scenen. Jättebrafilm, jag blev positivt överraskad. Verkligen sevärd. Just nu skulle jag vilja sätta en femma, men det blir en stark fyra.

Phone2009-07-08
första delen av filmen är otroligt seg och det är inte en enda scen man blir skrämd av. Historien nystar upp sig mot slutet och några tama skrämselscener finns, men inget jag skulle rekommendera någon att se. Själva storyn var ok, men som sagt alltför seg.

The Riddle2009-06-14
nästan så man skäms över att sätta en etta på denna...

Terminator Salvation2009-06-11
tyvärr var den sämre än vad jag trott (trots att jag inte hade höga förhoppningar), den var klyschigt och förutsägbart och det var inget jag rekommenderar att lägga pengar på att se, tyvärr. Se tvåan istället, det är den bästa! sen måste jag lägga till att det var många saker som "bara var" som man inte fick reda på hur det blev så eller som förklarades... ingen höjdare. Dock spelade Worthington väldigt bra.

Bolt2009-05-22
bästa var helt klart: "- this is a good day to die!" -Rhino

Morgan Pålsson - världsreporter2008-07-18
den får 3+ räcker inte riktigt till en 4:a, men Mycket bättre än jag trodde den skulle vara, lagom rolig, inte alls fånig, Underhållande helt enkelt.

Necrobusiness2008-04-13
Monika Sieradzka är min morfars flickvän, hehe =) har dock inte hunnit se filmen själv än...

Skattkammarplaneten2008-03-02
en av de bästa animerade/tecknade filmer jag någonsin sett! såg den andra ggn nyss och den håller hög klass! Rolig, inte för barnslig och spännande.

Nästa sida »