Alla kommentarer avfridenpaden

Heretic2025-03-09
För mycket skolbok första hälften och för dumma grejer andra hälften.

Så jävla metal2025-02-02
Rolig dokumentär. Men min DVD hade beskärt bilden så att man bara såg halva huvudet och inte kunde läsa hela namn. Värdelöst!

Mystery, Alaska2025-01-26
Snällt betyg så får filmen en svag trea. Många plumpiga grejer, speciellt i första hälften av filmen. Minst 20 minuter för lång.

Picassos äventyr2025-01-06
Aj bikläjg. Inte särskilt bra.

Nürnbergrättegången2025-01-05
Aldrig långtråkig, trots tre timmar.

Manhattan2025-01-01
Den här filmen går verkligen på tomgång efter en upplevelse som Annie Hall. Går att se men kan inte rekommenderas.

Gatans lag2024-11-10
Najs med lite krautrock som bakgrundsmusik.

Den slutgiltiga lösningen2024-11-03
Hade tydligen sett den här tidigare. Noll minne av det. Kassovitz och han som spelade Gerstein var de enda bra skådisarna i filmen. De andra var usla.

Joker: Folie à Deux2024-10-30
Även om man hoppar över alla musiknummer så är det egentligen bara en återkoppling till första filmen, i domstolsmiljö. Och det var ganska torrt.

Mother's Day2024-10-27
Dåligt manus. Man försöker verkligen få ihop alla ointressanta historier. Det hade varit bättre att endast fokusera på Hudson och Chalkes historia. Andra filmen om adoption som jag sett idag och där Larry Miller är med. Gary Marshall har verkligen tryckt in alla favours han kan få med den här filmen.

Second Act2024-10-27
Inget speciellt men går att titta på. Otroligt att jag ser två filmer i rad om en kvinna som lämnar bort sin dotter på adoption och Larry Miller är med i båda filmerna. Den andra var inte heller särskilt bra.

It's a Boy Girl Thing2024-10-22
Var det så här för 20 år sedan? Liknar mer en tidig 90-talsfilm eller typisk 80-talare. Börjar är larvig och fylld med klichéer men det finns delar, speciellt i mitten där karaktärerna själva börjar ta det hela på mer allvar, som är bra. En svag trea.

Salem's Lot2024-10-04
Inte usel men ointressant. Det här har vi ju redan sett. Varför göra en ny version som inte har sin egen stil? 80-talsversionen hade sin charm men är egentligen inget mästerverk. Det är Kings berättarstil man är ute efter och den försvinner i en filmatisering. Skuggorna rör sig snabbt i Jerusalem.

Think Like a Man2024-09-28
Bra skådisar. Kanske lite för killigt och tjejigt, som om manuset skrevs direkt efter en förutbestämd struktur. Men helt okej. Hade väl lite svårt för berättarrösten som jag inte ens fattade vem den tillhörde.

Beetlejuice Beetlejuice2024-09-20
Fungerar okej för en uppföljare. Väldigt spretig, drar åt många håll. För många håll för att alla sekvenser ska kännas tillräckligt fylliga. Skurkarna (ej räknat Beetlejuice) försvinner ganska snabbt i slutet. Det kanske är bra? Man vill ju inte ha en Endgame-film för varje skurk. Intressant hur stor roll "morfar" får i filmen utan att alls spelas av originalskådisen. Jo, jag vet varför han inte är med. Men varför utöka hans närvaro så mycket?

Harold and the Purple Crayon2024-09-05
Puman borde väl vara lila? Och Zooey borde väl tillåta lite lila krita när hon ändå har sprutat in hela läpparna med botox? Det är typ same same?

The Captive2024-08-31
Mörk som satan. Hade fått bättre betyg om man inte hade kastat om i händelserna så jäkla mycket. Trodde ett tag att Egoyan hade gjort fel i klippningen men det skulle väl vara "arty", blev bara rörigt. Egoyan är ingen Tarantino som ska kasta om i kronologin.

The Continental: From the World of John Wick2024-08-24
Fasiken vad många tv-serier folk lägger in på filmtipset. Vafalls!?

WandaVision2024-08-24
Det här kan ju inte ens klassas som miniserie och hamna bland filmtipsets listor. Snart hamnar väl även tv-serien Dallas här. Ta bort!

Monte Walsh 2024-08-24
Tydligen en remake från 1970 med Lee Marvin och Jack Palance. Har ett fåtal charmiga scener men är mest ointressant utan några vettiga intriger. Tråkigt att slösa så bra skådisar på det här.

Final Score2024-07-17
Yippee Ki‐Yay m.f.! Bautista spelar John McClaine fast på en fotbollsmatch. Brosnan tar över Bruce Willis karriär genom att vara på framsidan av postern men bara dyka upp några sekunder och då knappt ha några repliker.

Kommissarie Späck2024-07-15
Hemskt dålig men samtidigt rolig. Funkar det?

Trucks2024-07-02
I genren "onda bilar som börjar leva" så tillhör den här de sämre. Inte usel men går att hoppa över.

Trucks2024-07-02

The Cold Light of Day2024-06-29
Började rätt bra men efter 45 minuter kan man stänga av.

The Kennedys2024-06-27
Det har skrivits hyllmeter om Cubakrisen, film på film undersöker vad som hände. Så när The Kennedys avhandlar situationen på några minuter (45 minuter minus Jackies drogproblem och annat fluff) så börjar hela tv-serien kännas som en inlämning någon gjort i skolan. Helt klart bra gjord, en femma i gymnasienivå, och klart mycket bättre än Ethan Hawkes Tesla (som känns som mellanstadiearbete). Pepper och Wilkinson är klart bäst.

Mordet på Orientexpressen2024-06-25
Kanske hjälpte whiskeyn lite på traven. Christie är ju annars ganska tråkig.

Mother2024-06-22
Tänk om helheten hade varit lika bra som de bästa scenerna. Nu är det bara är ganska ojämn film.

Trasdockan2024-05-31
Det här ska tydligen vara en klassiker. Men den är bara mökigt gammal och dålig. I did abide and endure men jag gillade inte en sekund.

Frenzy2024-05-14
Hygglig standardthriller som höjs av polismannens middagsbestyr.

Nästa sida »