Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka

Alla kommentarer avguusy


Alien2008-04-22
Härliga miljöer och ljudeffekter som bidrar till spänningen. Väldigt snyggt metalliskt monster. Förmodligen den bästa science fictionrullen någonsin.
 
Den nakna lunchen2008-04-21
En av Cronenbergs bästa, härligt skruvad och man vet aldrig säkert vad som är hallucination eller verklighet. Det grönskimrande fotot är fantastiskt. Emellanåt lite för skruvad men ändå en fyra.
 
Exorcisten2008-04-21
Blev lite besviken när jag såg den här då den inte alls är så läskig som det påstås. Den här historien kunde gjorts bättre men den innehåller en del obehagliga scener t.ex när Megan går kräftgång ner för trappan.Så betyget blir ändå en trea.
 
Barry Lyndon2008-04-21
Visuellt en väldigt vacker film och en storslagen berättelse. Man glömmer nästan bort att den är tre timmar lång.
 
The Thing2008-04-21
En av de bästa i genren och Carpenters bästa. Effekterna skulle kunna vara gjorda i dag och filmen ger verkligen en klaustrofobisk känsla stora pluss även till morricones musik och de fina miljöerna.
 
Butch Cassidy och Sundance Kid2008-02-22
Verkligen ingen typisk västernfilm. Robert Redford och Paul Newman är ett härligt radarpar och vänskapen mellan Butch Cassidy och Sundance Kid är fin. Stort plus för miljöerna och fotot. Väldigt trevlig film.
 
Die Another Day2008-02-22
Asdålig. Överlägset sämst i Bondserien. Löjlig överdriven ide och oerhört fult och taffligt genomförd då hjälper det inte heller att skådespeleriet är värdelöst.
 
The Shining2008-02-22
Jag har aldrig suttit så på helspänn i två timmar som när jag såg den här filmen. Nicholson gör sin livs roll och Kubrick lyckas verkligen skapa en kuslig stämning som håller i sig hela filmen.
 
Ghost Dog – Samurajens väg2008-02-22
Stilfull och stundtals rolig. Musiken och forest whitaker är också bra. Även fina biroller. jarmusch´s bästa.