Alla kommentarer avjimmyringo

Nattmänniskan2022-01-09
Spännande måste jag säga. Stark 3:a.

Ingenting är heligt2021-10-17
Föll mig inte alls i smaken. Väldigt flamsig och tramsig. Tur att den var kort i alla fall.

Gook2021-05-23
Tyvärr. Men filmen tilltalade mig inte alls. Kändes bara oengagerande och trög. Jag snabbspolade flera gånger när vissa scener blev alldeles för fåniga. Ganska fint foto i svart/vitt men jag måste bry mig om handlingen i en film för att gilla den. Blir dessvärre underkänt eftersom jag engagerades så pass lite.

Baskervilles hund2021-05-16
Seg. Artar sig något mot slutet men det räddar den inte från en tvåa i betyg.

The Relic2021-04-05
Ingen höjdare. Inte särskilt spännande och för lång.

10 to Midnight2021-03-27
Helt ok Bronson rulle med en riktigt creepy Gene Davis.

Hotell2021-03-13
Definitivt inte min typ av film. Alldeles för skruvad. Svag tvåa.

Godfrey ordnar allt2020-11-22
Väldigt tramsig och flamsig. Svag tvåa.

Med våldets rätt2020-08-09
De sista 10 minuterna räddade den till en svag trea. Annars tyvärr ganska oengagerande och seg.

Ingen fara på taket2014-01-21
Var säkert jätterolig när den kom ut men nu endast flamsig och tramsig. Svag tvåa i betyg.

Martha Marcy May Marlene2012-01-09
Grymt välspelad och stämningsfull. Mycket lyckad regidebut.

Lustgården2012-01-02
Alfred Hitchcocks första film kan självklart inte konkurrera med hans senare verk, men är ändå kul att ha sett. Inget speciellt men inte dåligt heller för den delen.

Gränsfolken2011-11-09
Såg den på Cinemateket. Intressant ur ett filmhistoriskt perspektiv.

Mordängeln2011-10-26
Speciell som alltid när det är Buñuel som är upphovsmannen. Svår och mystisk.

Den som gräver en grop2011-10-17
Inte så tokig. Hyfsat spännande rakt igenom.

Frikänd2011-08-18
Jag vet inte riktigt...en ganska underlig film med en rörig intrig. Nä, inget vidare.

Dogtooth2011-08-04
Jag har aldrig tidigare lämnat en bioföreställning i förtid, men nu kunde jag inte låta bli. Dogtooth är milt uttryckt en fullkomligt vansinnig film som inte levererar någonting som jag kan uppskatta. Den ena absurditeten avlöser den andra och man bara himlar med ögonen i ren avsky. Känner mig lurad av tidningarna. 5:a i DN och Oscarsnominerad för bästa utlänska film. What??

Bridesmaids2011-08-04
Kristen Wig är rysligt bra i denna underhållande girl-power rulle. Stark trea

I vildmarkens våld2011-07-21
Stundtals rätt spännande. För tankarna till "River Wild" som också Kevin Bacon medverkade i.

End of the Line2011-07-21
Inget vidare faktiskt. Kevin Bacon är helt bortkastad. Svag tvåa.

En färd till Indien2010-11-25
David Leans svagaste film enligt mig. Själva intrigen tyckte jag inte var särskilt medryckande och det tog tid innan det verkligen hände saker. Skådisarna gjorde dock en ypperlig insats. Alec Guinness var så hårt sminkad att jag först inte kände igen honom.

Fish Tank2010-11-25
Onekligen en gripande berättelse med en utmärkt Kate Jarvis. Dock tyckte jag tempot var för långsamt och det blev lätt lite segt här och var. En stark trea i betyg.

Dune2010-11-25
Snark...Stentrist och totalt meningslöst att ödsla tid på.

Fair Game2010-11-25
Hyfsat intressant film om Usa:s inblandning i Irak-kriget. Sean Penn och Naomi Watts fungerar bra ihop

Iskariot2010-11-25
Skådespeleriet är filmens styrka. Skarsgård imponerar.

Somewhere2010-11-25
Lågmäld och mycket bra drama av Sophia Coppola. Dialogen är obefintlig med man rycks med i alla fall. Stephen Dorff är strålande i rollen som desillusionerad skådis.

Unstoppable2010-11-25
En film med mycket adrenalin och spänning. Jag gillar det från första stund.

Ondskans spår2010-11-25
Helt ok kriminalare som fungerar fint rakt igenom.

Law Abiding Citizen2010-11-25
Bra action/thriller med en grym Gerard Butler. Passar bra en trist kväll.

BlackJack2010-11-25
Ganska kul svensk rulle med skönt skådespeleri.

Nästa sida »