Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka

Alla kommentarer avmilliemani


Night on Earth2008-09-22
Roberto Benigni gör filmen värd att se!
 
Slaget vid Poltava2008-09-21
Snacka om ren skit. Hur långtråkigt, digitalt och opersonligt kan det egentligen bli!? Först blev jag glatt överraskad av att för en gång skull så snackar människorna sitt rätta hemspråk, ryssarna snackar ryska, tyskarna tyska, polackerna polska, fransmännen franska, tråkigt bara att när det kom till svenskarna så talade dom helt plötsligt bruten svenska (om man inte räknar med den plastiga dubbningen) och dessutom perfekt franska. Hade helt klart varit spännande att se en svensk regissör göra en liknande film på samma tema.
 
Stulen skönhet2008-09-14
SPOILERVARNING! Snacka om djup psykologi! Flicka söker äkta fadersgestalt... träffar casanova.. kan inte ligga med honom måste ha någon hon är kär i.... hon hittar fadern... gråter lite... sen kan hon äntligen sära på benen för en annan kille som är romantisk och mesig... så mister dom oskulderna tillsammans i månskenet. Den bästa repliken i filmen måste ju bara vara när killen gråter och säger "I wan't to kiss you, but I can't... I can't"
 
Fyra vänner2008-08-11
Det enda som var bra med den här filmen var när Babushka sjöng "Tamo Daleko" på kyrkogården!
 
Nafaka2008-04-13
Underbar musik av Zabranjeno Pusenje! Lite för bra musik för en rätt kass film. Musiken säger mer än själva filmen som man inte alls får någon känsla för. Måste man verkligen ha med en amerikan som huvudperson och berättare? Hon förstör bara filmen ännu mer.
 
December Boys2008-02-23
Radcliffe visar att han kan distansera sig själv från Harry Potter och gå vidare med sin skådespelarkarriär villket är ett stort plus men för övrigt är filmen mest en blank skildring som inte riktigt verkar förmedla något och ger ett splittrat intryck.
 
Lova mig detta2008-01-28
Väntade mycket entusiastiskt alldeles för länge på att få se denna film som gjorde mig djupt besviken. Är så trött på den stereotypa bilden av hetlevrade, skjutgalna, smågangsters från Balkan som ännu en gång ska porträtteras på ett humoristiskt sätt. Finns så mycket mer av kulturen på Balkan som man borde visa istället. Det enda som lyfter filmen är den alltid lika medryckande musiken så typisk för Kusturicas filmer... OPA!
 
Min granne Totoro2007-10-22
Sötaste filmen jag sett på länge. Grät igenom hela. Önskar bara att den skulle ha varit lite längre.