Alla kommentarer avnakamichi

Triangle of Sadness2023-03-04
Sicken skit. Inget i filmen var intressant. Såg klart bara för att vi betalt dyra pengar.

Rock of Ages2013-07-31
Jag har svårt för musicals, trots att musiken är ok. Z-Jones lyfter filmen till en tvåa, enbart tack vare hennes medverkan.

Lucky Number Slevin2013-04-21
Lucy Liu är underbar i filmen

Cockpit2012-12-31
På gränsen till etta. Björn Gustafsson går från bottenprestation till bottenprestation. Nästan alla i filmen är jobbigt dumma i huvudet.

That's My Boy2012-12-26
tror man måste vara packad för att uppskatta denna humorn. Otroligt låg nivå. Bokstavligt.

The Dark Knight Rises2012-12-01
??? hur i H-e kunde algoritmen i filmtipset tro att jag skulle bedömma detta som en femma?! Klart sämsta batmanfilmen, inkluderat pyjamas-filmerna från 60-talet. jag kan inte skylla på höga förväntningar, eftersom jag inte läst på filmtipset innan. Nej, skrota usle Bale som batman. Lägg ner, eller gör något helt nytt.

Thor2012-10-30
Bättre än sitt rykte, men inte lika bra som spiderman-filmerna eller ironman.

Johan Falk - De 107 patrioterna2012-10-24
En av dom bättre i serien. Stark 3'a.

Burlesque2012-10-14
Aguilera har en gudinnas röst, men det kan tyvärr inte bära en film. Manuset är för tunnt helt enkelt. Hade blivit en etta om det inte varit för xtinas vokala prestationer.

Sista kontraktet2012-07-15
Rörig, men ändå hysad teori. Persbrant spelar över som vanligt.

Cowboys and Aliens2012-05-06
Min typ av western. Svag, men dock, fyra. Aliens var lite sunkiga, men det är inte så lätt att vara kreativ, kan jag tänka. Alien meets the thing, eller?

In Time2012-03-25
Inspirerad av Hurst från real life?

The Box2011-11-06
Tappade på slutet, men ändå ok rulle.

Drunkboat2011-11-05
Skitfilm som inte gav mig något. Höll på att sätta en etta, men ett par hyfsade scener och det faktum att John Malkovich är med gör att bottenbetyget undviks.

Kick-Ass2011-10-29
Det är väl så bra en b-film kan bli. Hit-girl regerar!

The Boat That Rocked2011-10-01
En anonym film som är helt underbar. Musiken lyfter betyget till en femma!

Sanctum2011-08-20
Nej. Nej......... Jag hade förväntat mig en vassare modell av "the abyss", men NEJ.. Går att se som hyfsad underhållning. Inte mer. Nej.

Unstoppable2011-08-04
Når inte samma nivå som Runaway train, men ändå sevärd.

The Tourist2011-07-02
Kan skriva under på det Bimmen uttrycker.

The King's Speech2011-06-11
Klart över förväntan. Stark fyra eller svag femma. En film som berör. Fantastiskt bra rollprestationer.

Änglagård - tredje gången gillt2010-12-29
NEJ! Några roliga scener räddar filmen från en etta. Känns som ett hopkok i klass med ,jakten på rosa pantern.

Zigenarnas tid2010-11-14
Man ska kanske tycka den är bra, men jag orkade bara med 95 minuter. Den stöder bara fördomar om zigenare. Ett par bra sekvenser räddar den från en etta.

A Dangerous Man2010-08-20
Är detta menat som en pariodi? Vem kan ha någon behållning av filmen? Jag tycker inte Segal är så dålig som ofta framställs, men det här....

Påtaglig fara2010-08-13
TV4'as alla reklamavbrott förstör filmen totalt. Kanske kunde blivit en fyra av det här.

En passion för mr Lester2010-08-12
Svag trea, men den förslagna dottern är bra.

Falsk som vatten2010-08-10
Förstår inte hur denna kan få så många positiva omdömmen. Seg handling, och skådisar som spelar över som om dom stod på en teaterscen.

Armored2010-08-05
Nej. Den var för tunn, trots bra skådisar.

Så som i himmelen2010-08-03
Men varför måste så många svenska filmer ha så tragiska slut? Jag orkar inte leva med det.

Get Carter2010-08-02
Inte alls lika dålig som omdömmen jag läser, men det finns visst bätter filmer.

Snabba cash2010-07-30
När man läst boken, känns filmen hafsigt gjord. Grundmaterialet är klart bättre än vad som framkommer i filmen, men ändå sevärd.

Nästa sida »