bokföringsprogram enskild firma

Alla kommentarer avnorenorama

Hercules2025-11-29
Funkade för mig, kändes som att de hade kul när de gjorde filmen och the rock gjorde ett bra jobb, alla verkade bry sig om vad de höll på med och filmen försöker inte ta sig på för stort allvar. + att slutet var hårt så tummen upp för mig, men förstår att många som ser den som om det skulle vara en Gladiator kommer hata den.

Summer of '842025-11-29
Inte illa, kändes väldigt mycket som Disturbia med Shia LaBeouf fast med barn i stället, men gillade den också.

Salem's Lot2025-11-29
Sjukt mycket bättre än jag någonsin vågat hoppas på. Gillar 1978 versionen, den har mycket bättre effekter men detta är en bättre film. Hade inget alls emot längden.

Frankenstein2025-11-08
Orkade inte se klart, kändes bara som "superherofication" av temat. Monstret stark som hulken, inget är grundat i realism och ingen uppbyggnad. Skippa denna skabbiga skit.

Weapons2025-09-13
Stark 4:a. Jävligt unik, riktigt bra kemi mellan skådisarna. De har verkligen lagt ner en massa kärlek i filmen. Ska lätt kolla upp om regissören har gjort något mer intressant.

Night of the Creeps2025-08-23
Bra kvalitet, men har växt ur denna typen av filmer så kan inte ge mera än 2.

Spacehunter - uppdrag i den förbjudna zonen2025-08-23
Hade väl vart kul om man såg den när man var liten, men nu är det svårt att komma in i lågbudget scifi. Dock bättra än 90% av Marvelmöget som kommer ut, men det säger inte mycket..

Jurassic World Rebirth2025-08-21
Extremt snäll när jag ger den 2 stjärnor. Filmen kryllar av gravt efterblivna scener och idiotiska val av karaktärerna i filmen. Eller nej, inte värd 2..

Drive2025-08-16
Kom bara några minuter in, riktigt sunkigt gammal action.

Mannen utan ansikte2025-08-16
Extremt förutsägbar, väldigt ocharmigt barn man följer.

Eddington2025-08-16
Trodde det skulle vara en wertern, inte en drama så var inte alls vad jag var ute efter.

Black Dynamite2025-08-16
Omage till gamla 70-talsfilmer, medvetet kasst skådespeleri osv. Ofattbart nog så har de inte varit smarta nog att lägga in modern fightkoreografi m.m., lagt in något twist i det som hade gjort att den skulle kännas som en anomali om den skickats tillbaka i tiden för dem som såg filmerna då, att den hade haft episka scener som inte var uppfunna då. Sorg över att de missat chansen att göra något speciellt. Nu är det bara en till värdelös 70-talsfilm med allt som var kasst på den tiden. Såg bara 30 min så kanske att något magiskt händer sen, men tänker inte plåga mig igenom mera av skiten som den varit första delen i vart fall.

Belägringen2025-08-11
Helt ok, bra tankeställare om att dra in militär för att ha koll på folket.

Den röda fiolen2025-07-31
Helt ok, men kasst slut, inget knöts ihop. proveniencen var kass, början på Lord of War gjorde det bättre på några min. Vart sugen på att se mera filmer med Samuel L Jackson dock.

Gosford Park2025-07-30
Stört bra, men rekommenderar att ha en lista på alla skådisar och namn på rollerna om man inte är savant på namn, en miljon personer att ha koll på. Hade tydligt sett förrut, eller försökt se den och gett tre??? Vill åka tillbaka i tiden och spotta mig själv i ansiktet.

Mortal Kombat2025-07-29
Totalt förträngt att den här filmen existerade tills den nya trailern kom ut nu.

Contamination2025-07-28
Tyvärr är den ointelligent, kan stå ut med låg budget och halvkassa skådisar om det är ett bra koncept, story och nyskapande. Denna har inget av värde även om man som jag är ett fan av virus/smitta/"Contamination"-filmer. Skippa denna.

Thunderbolts*2025-07-16
Långt bättre än väntat, men fy fan om de ska göra 40 till filmer med de här snubbara. Kan inte dessa superhjältefilmer äntligen dö ut?? Inte betalat för att se den, kommer aldrig supporta att mera av detta görs.

Primer2025-07-13
Har tänkt se denna filmen i 15 år, men alltid varit någon magkänsla att jag inte skulle gilla den. Hade 100% rätt, folk säger att filmen är smart?? Endast en film med tidsresor som är lätt att hänga med i är smart. Denna är inte vag/smart, den är dålig berättare/korkad. Det går att förstå vad de ville ha sagt men sinnessjukt illa berättat så det bara är plågsamt att hänga med. Bra koncept, stört illa utfört, exakt som jag väntat mig.

Häxor, läxor och dödliga lektioner2025-07-02
10/5, helt stört bra, bästa filmen jag sett på år, denna skulle aldrig någonsin kunna göras idag. Lätt på listan av favoritfilmer någonsin.

Fisher King2025-06-29
Verkade rätt intressant och bra till en början, hur någon som är framgångsik blir uteliggare, men så kommer.. Robin Williams så var det bara att stänga av. 11 år senare lyckades jag se klart filmen, hatar den på samma vis som första gången, men den har ett bra slut och budskap, så gör ont, men sätter en 3a för att vara snäll.

Red Eye2025-06-22
Finns många filmer som utspelas på ett flygplan, detta är den sämsta jag sett.

The Accountant 22025-06-22
Helt själlös, ett hån mot första filmen som är svinbra, den har jag sett 3 gånger.

Bastarden2025-06-21
Jävligt bra film som tyvärr inte hade ett bra slut, barnskådespelaren var tyvärr inte på topp heller. Så helt ok i sin helhet, önska de gjort andra val i manuset.

Jönssonligan kommer tillbaka2025-05-03
Själsdöd film, gick inte att kolla klart på, fy, hoppas de slutar göra dessa filmer nu.

Broarna i Madison County2025-01-07
Tantsnusk på hög nivå, överlevde 50% av filmen, bara feel good glegg, kanske att den bättrar sig sen men gick inte att ta sig längre in än halva. Har skippat denna länge då jag fått känslan av att detta nog inte är för mig, hade sååå rätt. Inte alls en dålig film, men inte för mig.

Juror #22025-01-06
Kändes lite lågbudget, speciellt fösta minuten, direkt till tv feel. Men annars var det en intressant take på court room drama. Rätt skräp musik som det tyvärr ofta är i Clint Eastwoods filmer.

Changeling2025-01-05
Bra, men nära tortyr att se, man ville flyga in i skärmen med yxa och gå lös på ett fleratal fanskap i filem. Musiken var också kass, kändes som att det var en kopia från någon annan av Eastwood andra filmer, klinkigt trist piano.. Så var Angelina Jolie inte bra, sista scenen var pinsamt kass, skulle haft någon annan att spela mamman. Men filmen var bra ändå.

The Martian2024-12-29
Hade gillat lite mera drama och någon karaktärer vart fall som inte var sol och rosor hela tiden vart fall. Absolut sämsta i filmen var räknenissen som var tortyrartat kass skodis och skriven som skräp.. Även skiten att han var tvungen att använda avskräde från något mögligt kors att fjutta fyr med så alla kristna galningar på planeten kunde lugna sig med att "utan tron på herren Jesus skulle inget gått vägen" fy fan så störande, nu när jag kom att tänka på det faller filmen ner från tre..

Dumma mej 42024-10-13
Hatar de gula små kräken.

Nästa sida »