Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka

Alla kommentarer avsaugox


Destroyer2019-01-27
Svag 3:a. Imponerande skådespelarinsatser men undermåligt manus och segt tempo.
 
Girl2019-01-16
Måste ventilera en tanke här. Onekligen ett viktigt tema och jag prisar skådespelarinsatserna, men det känns som ett ofärdigt manus med en dramaturgi som faller platt. Bara för att man slänger in LBTQ blir det inte en bra film, sorry.
 
Colette2019-01-12
Finner mig mer fascinerad av Colettes historia än filmen i sig. Det saknas dramaturgi, känns bitvis långsamt och när ridån går ner känns det lite som ett anti-klimax. Men väldigt intressant.
 
Valerian and the City of a Thousand Planets2017-08-07
Hade riktigt låga förväntningar och blev åtminstone inte besviken. Storyn spårar ur totalt men det är underhållande iaf. Dane DeHaan är duktig som alltid. Riktigt dålig 3D dock, synd att det inte visas i 2D på stora skärmar längre.
 
Alien: Covenant2017-07-08
De sedvanliga logiska luckorna i manus, rätt förutsägbar, men ändå bra underhållning en riktigt snygg film. Helt ok rulle ändå och tillfredställande att se hur den knyter samman de övriga filmerna i serien.
 
Doctor Strange2017-01-02
Alldeles för lång och utdragen akt ett som stjälper hela filmen, på tok för mycket exposition. Väldigt förutsägbart. Någon mer än mig som kände att Tilda Swanton var lite malplacerad i den här rollen? En visuell fest med riktigt imponerande effekter, men det hjälper inte ett svagt manus. Det känns som att filmens syfte mest är att introducera en ny karaktär i Marvel världen, man lämnar lösa trådar för att knyta ihop dem i uppföljare och filmen står inte på egna ben.
 
Deepwater Horizon2016-10-19
Bra skådespel och regi räddar en svag story. Spänning finns och känns väldigt realistiskt, men det tar alldeles för lång tid att etablera allting och komma in i någon handling, sedan faller det isär igen framåt slutet. Flickvännen somnade :)
 
American Honey2016-10-17
Länge sen man såg en riktig road movie... Känns lite som 10-talets Easy Riders. Fantastiskt skådespel. Följer såklart ingen klassiskt struktur, rätt långsam och har ett öppet slutet, men är man på humör för en sån film så prickar den rätt.
 
The Witch2016-10-13
Obehaglig och snygg modern klassisk spökhistoria. Lite Bröderna Grim känsla över den.
 
Apocalypto2016-09-19
För dig som vill titta på män som springer i skogen i två timmar.
 
Midnight Special2016-04-22
Filmen öppnar otroligt starkt men Jeff Nichols tar sig för stora friheter när det gäller struktur på hans filmer. Känns som 90 minuter Akt 1 som plötsligt bryter in i Akt 3, vilket leder till att det känns rätt segt och utdraget. En massa lösa trådar med karaktärer som etableras utan att ha någon större mening... slutet kändes också lite platt. Det känns som en film tio år efter sin tid, det blir en stark 2:a
 
Dogtooth2016-02-07
En uppfriskande konstfilm av en regissör med väldigt egen stil. Tveksamt om den kan kategoriseras som drama, även om där finns element av drama.
 
Black Mass2015-12-12
Alltså väldigt medelmåttig. Inget nytt här, det har gjort bättre Mafia filmer
 
Casino2015-10-23
Stark film av Scorsese som tyvärr lidit av tidens tand en aning. Filmen känns lite utdragen och det blir väl stökigt mot slutet.
 
Crimson Peak2015-10-17
Ok hjälp det här var en usel film... Jag hade förhoppningen att få se en glimt av storheten vi såg i Pans Labyrint, men istället bevittnar man ett nytt lågvattenmärke för Del Torro. Obefintligt manus med stora hål, hopplöst dålig dramaturgi och effekter. Pinsamt Del Torro, pinsamt!
 
Sicario2015-10-17
Svagt manus som kollapsar på slutet. Men väldigt stark regi, bra skådespelare och gediget hantverk; bra foto, musik etc. Även om jag är besviken så tycker jag ändå filmen var underhållande. Jag hoppades att mr. Villeneuve skulle tillföra något nytt till genren här, men det är väldigt kommersiellt. Den som vill se en kommersiell narkotika-smugglar kommer inte bli besviken. Villeneuve gör bättre film med mindre budget. Ge honom mindre pengar bara så blir det nog bättre film.
 
Macbeth2015-10-03
Hade hoppats på lite mer nytolkning av originalet... Väldigt starka skådespelarinsatser, men det känns att det är skrivet för en scen, funkar inte riktigt på film. Det bli monotont, lite enformigt och Macbeths förfall känns fortlöpa alldeles för fort. Mustiga Shakespeare-dialoger i all ära men efter två timmar har jag tröttnat. Här och var känner man också av att det är en begränsad budget, det känns ibland lite instängt, begränsat.
 
19842015-10-02
Känns förlegad i sin stil och struktur. Dialoger som är starka i boken blir mest utdragna och tråkiga i film format. Man borde nog ha tagit sig större friheter med boken och tänkt om lite.
 
The Selfish Giant2015-09-26
Väldigt klyshig och förutsägbar men räddas något av väldigt starka skådespelarinsatser. Jag förstår inte riktigt poängen med dessa eländiga realism filmer. Även estetiskt väldigt klyshig typiskt med urtvättade färger och konstant skakig handkamera. Jag förstår inte varför dessa filmer prisas så otroligt och får så bra recensioner, personligen intresserar det mig icke.
 
Foxcatcher2015-01-25
Förstår inte var Oscarsnomineringen kom ifrån... Jag är inte imponerad. Skådespelarna gör all en stark insats men strukturen är dålig och filmen är långsam utan anledning. Rekommenderas ej.
 
Stoker2015-01-18
Storyn kunde varit starkare, men för mig hålls det ihop av alla detaljer, visuellt och ljudmässigt byggs det hela upp vackert till ett stiligt klimax.
 
Flykten från Alcatraz2015-01-18
Tiden har inte varit nådig mot den här filmen. Alldeles för långsam och utdragen första akt, stundom tråkig. Men fängelseflykt är alltid spännande och Clintan gör ett bra jobb, även om det är en av hans mindre dynamiska roller.
 
Calvary2015-01-17
Oväntat bra. En enkel berättelser med härliga karaktärsporträtt och skön humor som på något vis känns säga mycket om människan.
 
Out of the Furnace2015-01-13
Utdragen till bristningsgränsen och beyond, det blir tråkigt. Synd då det är bra skådespel och en potentiellt bra story.
 
Locke2015-01-11
Någon gjorde just samma jämförelse, men det är verkligen en radiopjäs. Kanske kunde fungerat på en teater, men det funkar inte som film. Bra skådespel från Tom Hardy men det blir ändå tråkigt ganska snabbt, om något spännande hände i slutet för att väga upp det länga väntandet så hade betyget varit högre, men istället tyckte jag det rann ut i sanden.
 
Paprika2015-01-08
En bra anime men stark idé och intressant subtext, men det blir lite för rörigt tycker jag. Mycket snygg bör tilläggas. Känns som att Nolan snodde hela idén till Inception härifrån, eller från boken som det är baserat på.
 
Birdman2015-01-08
Tycker om när det satsas så mycket på en egentligen ganska simpel ide. Starka skådespelarinsatser och skön humor, gillas skarpt.
 
Mississippi brinner2015-01-06
Grym insats av Gene Hackman. Tycker filmen är före sin tid i fotot, trevligt. Stark storyn, inget originellt men en bra film.
 
Blue Jasmine2014-12-20
Bra film, starka skådespelareinsatser och Woodys dialoger håller hög nivå. Men samtidigt är det lite just vad man kunde vänta sig och jag tycker det var en lite stökigt struktur på filmen med alla tillbakablickar.
 
Captain America: Return of the First Avenger2014-12-14
Något vassare än bottennappet "First Avenger" men det räcker inte för att det ska bli bra film tyvärr.
 

Nästa sida »