Alla kommentarer avsvart_m

Dear White People2015-02-22
Snygg, smart men ibland lite väl bajsnödig.

Fury2015-02-22
Lite mycket Hollywood och Guds-dravel dock men annars ett mörkt och förvånansvärt bra krigsdrama. Otippat!

Jupiter Ascending2015-02-08
Vilken kalkon! Gick efter att sett mindre än hälften, det är nog andra filmen jag gjort det med. Skäms!

Tracks2014-07-15
Vacker men tom och innehållslös.

A.C.O.D.2014-06-08
Älskar Adam Scott men det här funkade inte riktigt. Bitvis underhållande men inte mycket mer än så.

Blue Jasmine2014-06-02
En trea för filmen och en femma för Cate Blanchett.

Necessary Evil: Villains of DC Comics2014-06-02
Saknar djup men hyfsat underhållande.

Leave The World Behind2014-05-25
En obetydlig dokumentär som inte på något sätt går in på djupet kring ett för mig obetydligt "band".

Noah2014-04-26
Det är med sorg i hjärtat som jag utdelar denna svaga 2:a. Aronofsky är en av mina nutida favoritregissörer och samtliga tidigare långfilmer har alla fått fullpott. Usch!

Oldboy2014-02-22
Lite råhet och chock-value men absolut inget innehåll. Ruskigt blek om man jämför med originalet. Se originalet, strunta i den här!

We Are What We Are2013-12-27
En svag trea, det fåniga slutet drog ner på betyget.

Afternoon Delight2013-11-10
Hade det inte varit för ett par tvivelaktiga scener och det otroligt dumma slutet så hade det blivit en fyra men nu en svag 3.

Svinen2013-11-08
Pretentiös och ofokuserad smörja.

Gravity2013-10-28
Kan bara komma på två svagheter med denna film och det är Bullock och Clooney, synd att det ska behövas dragplåster (enda anledning som jag kan komma på att de är med)! Utöver detta fick jag uppleva en makalöst vacker film med ett fantastiskt soundtrack.

Faro2013-10-27
Fantastiskt långsam, stämningsfull och naturromantisk. Stark och ärlig skildring av relationen mellan far och dotter. Ruskigt bra soundtrack av Matti Bye.

The Place Beyond the Pines2013-08-03
Välspelat, fläckfritt berättad, bra score av Mike Patton. Minst lika bra som "Blue Valentine". Väldigt nära en femma.

The Purge2013-08-02
Dynga! Jag har tyvärr inte mer att säga som den här filmen mer än att istället kolla in Hanekes mästerverk "Funny games" och upplev nervkittlande galenskap på riktigt (fast på film).

Call Girl2013-07-26
Lever absolut inte upp till hypen. En hyfsat godkänd film med en del bra (och mindre bra) skådespelarinsatser.

Lore2013-07-23
Precis som i "The boy with the striped pyjamas" och "Der untergang" så tycker jag att det är ett nytt perspektiv på ett väldigt utvattnat tema. Plus att fotot och skådespelarna var superba.

Warm Bodies2013-07-02
Tunn och förutsägbar men ändå väldigt svår att motstå!

Upside Down2013-07-02
Hela jag vill bara älska den här filmen lika mycket som jag älskar idén men den faller rätt så platta på grund av ologiska trådar, bristande skådespeleri och en story som känns rushad. En vacker historia som borde engagera men gör tyvärr inte det.

Only God Forgives2013-05-31
Som en blandning på "Valhalla rising" och "Drive" fast skit dåligt...vilken kalkon!

V/H/S2013-03-02
Jag var inte ens speciellt imponerad av "Blair witch..." så det här vara tråkigt. Pluspoäng för scenen där date-rape-snubbarna blir slaktde dock.

Sinister2013-03-01
Svårt att inte gilla en film när upphovsmakarna har valt att använda sig Aghast, Boards of Canada, Sunn O)))/Boris och Ulver för att bygga upp filmens auditiva stämning.

Django Unchained2013-02-09
Kändes rätt så urvattnad och utdragen men i viss mån underhållande. Den når upp till en svag trea och detta på grund av den alltid briljante Christoph Waltz.

Bad Ass2013-01-15
Tvåan är enbart på grund av Danny Trejo.

The Expendables 22013-01-05
Hjärndöd våldsporr!

Bones Brigade: An Autobiography2012-12-28
Vilket ess!

Love2012-12-09
Kolla in "2001", "The Fountain", "Moon" och "Sunshine" istället!

L2012-11-14
Som en lågbudget version av en riktigt usel Roy Andersson-film.

Nästa sida »