Alla kommentarer avunderlined

Ett anständigt liv2007-06-17
det bästa jag sett på evigheter. ger lite perspektiv till låten "var finns alla polarna". det är så man börjar gråta

Cobra2007-05-09
härligt ologisk

Babel2006-11-10
klart överskattad. började bra men blev ganska tradig mot slutet. bra skådespleri hjälper knappast en mesig och fattig historia.

Scoop2006-10-16
svag 3:a faktiskt. slutet räddade en annars ganska tröttsam och tjatig film. inte alls i nivå med match point, troligen på grund av allens egna medverkan.

Tequila Sunrise2006-10-09
äh. saxofonerna gör ju halva filmen!

Alpha Dog2006-05-25
kan bara hålla med

Da Vinci-koden2006-05-01
vad är poängen, det finns väl inte en kotte som inte läst boken och vet hur allt slutar?

Bad Santa2006-03-31
det är ju smått otroligt att jag bara gett den här en 4:a - korrigerat!

Besatt2005-12-31
vilken jävla smörja.

Bad News Bears2005-07-25
"i havent paid for sex in years"

Quicksilver2005-07-11
Kan vara kul att se om du antingen ar cykelbud eller gillar velodromcyklar. Helt fenomenala trickscener. Tänk break-dancing fast på två hjul...

12 edsvurna män2005-03-29
en 4:a för jack lemmon

Alla var där2005-02-21
-you think there will be any girls there? -are you kidding me, people may even having sex tonight.

Van Helsing2005-02-03
kan någon berätta slutet så jag slipper se den här tragiska ursäkten till film.

Den siste samurajen2005-01-09
alltså. den var ju helt värdelös. den får en 2:a för snyggt foto och fina miljöer. annars så går det inte att säga det bättre än den här killen. http://www.thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=five_shitty_movies

The Passion of the Christ2004-12-13
en timme var nog. outhärdlig och meningslös

The Terminal2004-12-09
51 minuter hittills och det är närmast outhärdligt.

Enemy at the Gates2004-11-22
har ni tängt på att alla filmnassar röker med öppen handflata? så även ed harris i denna rulle. men det hälper ju inte mycket..

National Treasure2004-11-18
det här kan ju bara bli hur bra som helst! hahah

Liftarens guide till galaxen2004-11-17
tydligen inte elfman...

Liftarens guide till galaxen2004-11-17
det här ser ju riktigt bra ut! visserligen bara en animation men ändå... är det elfman som står för musiken? låter väldig mycket elfman.

Black Dog2004-11-16
äh va fan, jag kommer ihåg den som underhållande dålig så det blir en 2:a

Tre dagar för Condor2004-11-09
verkligen en besvikelse. hade blivit en 3:a om det inte var för den verkligt kassa kärleksaffären. ljummen handling.

Patrioten2004-11-07
10 minuter räckte för att komma ihåg hur kass den här var.

Den tunna röda linjen2004-10-11
vackert är bara förnamnet. skulle fått en 10:a om så var möjligt.

The Village2004-09-06
Hur man skrämmer publiken. 1. Beskär bilden så man inte ser det som är "det". 2. Ta lämpligt stråkinstrument med mycket bastoner och dra volymen till max samtidigt som du låter "det" skymta förbi i valfritt hörn på bilden. Sen spelar det ingen roll om manuset är halvdant och fotografiet sjaskigt. Mr M's filmer känns mer och mer som ett te som dragit för länge i hopp om att det ska smaka mera. Tyvärr blir det bara beskt och ljummet.

Demolition Man2004-08-22
det enda som räddar en tvåa för den här filmen är flipperspelet.

Boondock Saints2004-06-27
there was a FIIIREFIGHT!

Alien 32004-06-17
underskattad uppföljare. mycket bra! den enda som inte håller måttet i serien är ressurection.

Hur man blir av med en kille på 10 dagar2004-06-12
'krrooooll the waaarriorkiiing'