Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka

RecensionJägarnaErik har arbetat som polis i Stockholm, men efter ett skottdrama söker han en ny tjänst i Norrland, i hans hemtrakter. När Erik kommer dit märker han att mycket har blivit förändrat. Han träffar sina gamla vänner, och bosätter sig hos sin bror.

Sen Erik kommit tillbaka till Norrland så händer det konstiga saker. Människor försvinner och tjuvskyttar är i farten, något som de såklart börjar att jobba med på polisstationen. Erik börjar undersöka det hela själv på kvällarna. En kväll tar han ledigt och åker till ortens bar. Där ser han sin bror sitta med sina kompisar. De är högljuda och fulla som vanligt. De börjar att tafsa på servitricen, och där tycker Erik att gränsen går. Han ser några bilar åka ut från skogen en kväll. Han åker in i skogen för att titta vart de har varit, och det visar sig bara vara en jaktstuga. Men inuti den gömmer sig flera djur, tjuvskyttarna!

Erik försöker berätta för sin bror att det är hans kompisar som är tjuvskyttarna, men hans bror blir bara arg då. Erik får efter ett par dagar reda på att två människor är försvunna, båda bärplockare. Erik tänker att de måsste vara vittnen till tjuvskyttarna, och de blev mördade för att tjuvskyttarna såg att de var iakttagna. Erik får en ny kollega och assistent. De arbetar på fallet, och finner snart alltmer ledtrådar som leder till tjuvligan och det visar sig att Eriks bror är inblandad i det hela, något som Erik blir väldigt förskräckt över.

Filmen är en väldigt spännande och äcklig thriller. Den innehåller ett budskap om stark vänskap och famljekärlek, samt kärlek och mord. Storyn är väldigt bra, och Rolf Lassgård och Lennart Jähkel spelar väldigt bra. Den är obehaglig och skrämmande på många olika sätt, både alla jakter på tjuvskyttarna och övergrepp på kvinnor. Man blir verkligen stressad i slutet när man själv vet vem som ligger bakom allt, och det är så spännande så man inte kan sitta still framför TV:n. En film som man bara kan älska.