Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka

RecensionAbandonKatie Burke (Katie Holmes) studerar på universitetet och har inte lång tid kvar till examen. Hon pluggar hela nätterna för att få bra betyg och håller samtidigt på att söka jobb på ett framgångsrikt företag. Men när hennes före detta pojkvän (Charlie Hunnam), som varit spårlöst försvunnen, börjar dyka upp så blir hon distraherad. Polisen Wade Handler (Benjamin Bratt), som är ansvarig för fallet med den försvunna mannen, blir också ett problem, då Katie börjar falla för honom. En historia om svartsjuka, hämnd och hemligheter.

[-]Ja, herre gud vilken chock man får när man ser den här thrillern sega fram. Man kunde ha anat att den var dålig redan innan, men det här tar priset. Stephen Gaghans manus kunde säkert ha blivit en bra film om man lagt ner lite mer krut på den. En god idé hade till exempel varit att styra upp det hela med lite bättre skådespelare. Det är visserligen inget fel på Benjamin Bratt i allmänhet men Katie Holmes är som vi alla vet bedrövlig. En ung, värdelös skådespelerska som förstör filmen lite mer varje gång hon vräker ur sig en replik.

Stephen Gaghan har både skrivit manus och regisserat den här thrillern som knappt är värd att nämnas. När jag säger att den är ett \"sömnpiller\" så menar jag det verkligen. Klarar man sig igenom en timme av filmen ska man ha beröm. Jag såg personligen bara klart den eftersom jag betalat för den, inte för att jag ville. Att lägga ner pengar på detta som knappast kan kallas underhållning var ett stort misstag av mig och jag hoppas verkligen att folk håller sig borta från idén att se filmen.

Det enda vettiga i hela filmen är det överraskande slutet som dock är lite väl oklart och snabbt avslutat. Det känns lite som om regissören inte riktig visste hur han skulle göra med sista biten av filmen och därför blev den obegriplig. Tyvärr inte på ett konstnärligt sätt utan mer som ett brutalt misslyckande. Jag sågar filmen som ni säkert har förstått och tilldelar den en stadig etta.