Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka

RecensionTrick 'r Treat\"Trick 'r Treat\" handlar om fyra sammanflätade historier som var och en inträffar under Halloween. En gymnasierektor som har ett hemligt liv som seriemördare, en oskuldstjej som är ute efter den rätta, en grupp tonåringar som spelar en kompis ett spratt och en kvinna som verkligen avskyr helgdagen Halloween men som måste jobba mot sin man som däremot är helt besatt.

[-]Den har en blandad kompott av att vara småskrämmande och underhållande, men framför allt är den väldigt charmig och fångar den speciella stämning som finns under Halloween, vilket jag tycker den lyckas bättre än vad många andra filmer som utspelar sig under denna dag gör.[*]

Det här är en film som använder sig av många klassiska element ur skräckfilmsgenren och man kommer tyvärr inte med något nytt. Regissören har valt att välkomna osannolika, men även \"overkliga\" händelser som inte alls passar in i filmen vilket drar ned helheten väldigt mycket.

Man har dock lyckas fånga en relativt bra och smått skrämmande stämning även om man varken sitter med täcket uppdraget strax under ögonen eller är helspänd. Fotot är många gånger helt okej, men jag tycker man hade kunnat förvalta hela filmen på ett bättre sätt än vad man gjorde.

Gillar man filmer som \"Creepshow\" så är det här en film man verkligen bör se. Filmen bygger på kortfilmen \"Season's Greetings\", som samma regissör tidigare gjort och man kan även hitta mycket DC Comics-moral som från första början skulle ge ut den här i fyra olika små episoder, nu blir det istället som serietidning.