Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka

RecensionToy Story 311 år väntade jag på uppföljaren. Jag tror att jag har sett Toy Story 2 minst 150 gånger så att jag valde att lägga 125 kr på Toy story 3 i 3D kom inte som någon överraskning för någon jag känner. När man var liten hoppades man ju ju så klart på att alla ens leksaker levde på natten så Toy Story var underbara filmer att se på medan man satt och kramade sin älsklingsnalle!

Toy Story 3 inleds med en sorts tillbakablick. Andy är liten igen och är i full gång med att leka med sina älskade leksaker: Buzz, Woody,Jessie, Slinky, Mr Potatohead och Rex. Efter scenen får man veta att nu är Andy faktiskt 18 år, ska snart iväg på college och leker inte längre. Leksakerna har försökt få hans uppmärksamhet otaliga gånger men inget har hjälpt. Andy är helt enkelt för stor nu. Han bestämmer sig för att ställa upp leksakerna på vinden men av misstag hamnar lådan på ett dagis istället.. och där får vi träffa massa nya roliga karaktärer till exempel Ken, Bonnie och en pratande telefon samt en ondskefull nallebjörn.

[-]Att 3-an skulle vara en rolig film hade jag inga tvivel om. Särskilt barbiedockan Ken som dyker upp i filmen är en komisk karaktär som bjuder på många fnissningar. Vi får även se Buzz Lightyear som spanjor vilket var jättekul. De enda nackdelarna jag kan se med den här filmen är att det faktiskt inte är lika kul för barnen som för mig som är vuxen. Jag såg filmen på svenska med massa barn i biosalongen och när Buzz pratade spanska förstod ju inte ungarna ett skvatt eftersom de inte kan läsa den svenska texten heller? Filmen innehåller även lite småsnuskiga skämt här och där vilket är roligt för oss äldre så klart men Toy Story ska ju ändå vara en barnfilm.
Detta hör kanske inte hit men att betala för 3D var ovärt. Effekterna stack ändå inte ut här.

Själva historien var bra. Spännande och jag tycker att filmerna har blivit skojigare för varje uppföljare vilket är ovanligt.

Jag rekommenderar alla, stora som små att ge Toy Story 3 en chans! En underhållande film med många gapskratt och jag kommer helt klart se den igen!