Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka

RecensionUnder sandenEn film om att inte riktigt veta vad som har hänt eller vad som kommer att hända, men att ändå acceptera det som händer.
Ett par är på semester och maken försvinner. Att efter 25 år bli lämnad och inte veta varför. Om det var han som bara ville försvinna eller om det var Gud som ville det.
Filmen handlar om tiden efter makens försvinnande. Hur livet går vidare efter en så stor tragedi.

Alla som har sett en icke-mainstream-film vet att de brukar vara ganska långdragna, Under Sanden är inget undantag. Stundom kan den vara långtråkig, men det beror mest på att man inte förstår vad som egentligen händer. Är det tillbakablickar man får se eller är det filmat från hennes ögon. Många frågor blir det under filmens gång, man ska nog inte i stunden försöka hitta svar till alla, för då kan det bli mycket att tänka på. För att få mesta möjliga ur filmen ska man låta sig dras med trots oklarheter och se hur livet kan vara för en människa som varit med om en tragedi som jag inte önskar min värsta fiende.

En sak som man kan fundera på är var gränsen för otrohet går. Det kan vara svårt att veta, när man inte vet om man kommer att få tillbaka den man älskar. Är hon otrogen eller inte? Personligen skulle jag väl inte vilja påstå att hon är det, trots att hon är gift med en annan.En mycket bra film om man låter sig bara följa med och låta det som är oklart vara, allt klarnar till slut, om inte i slutet av filmen, så på vägen hem från filmen, eller kanske dagen efter.