Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.6
av 5

BloodRayne


Rumänsk landsbygd, 1700-tal och vampyrer. ”BloodRayne” är filmatiseringen av tv-spelet med samma namn där den så kallade dhampiren (till hälften vampyr, till hälften människa) Rayne är ute efter att döda den onde vampyrkungen Kagan, som också är hennes egen far.


Originaltitel BloodRayne
Regissör Uwe Boll
Manus Guinevere Turner
Genre Action, Äventyr, Skräck, Fantasy, 2000-tal
Skådespelare Kristanna Loken, Michael Madsen, Matthew Davis, Will Sanderson, Geraldine Chaplin, Udo Kier, Meat Loaf, Michael Paré, Billy Zane, Michelle Rodriguez, Ben Kingsley, Darren Shahlavi, Esteban Cueto, Madalina Constantin, Daniela Nane
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1148
Filmnummer 38011

Recensioner

Skapad 2019-11-10 av Anonym
En filmatisering av TV-spelet med samma namn. Regisserad av B-filmslegenden Uwe Boll. Rayne, en kvinnlig hybrid bland vampyrer, även kallad \"dhampir\" (hälften människa - hälften vampyr), visas...   Läs mer »

Kommentarer


Dele
2017-12-11
Tunt, ointressant och stelt. Men jag har sett värre skräp.
thegnu
2014-03-08
Wow! Det var ett dåligt manus. Det känns som att Boll har tagit en näve scener som han gillar och kastat in i produktion som han förväntar sig att man hänger med i. Herre Gud. Det är bara en radda skit, och det blir inte bättre under filmens gång. Det här är toppklassmörja. Byt till något annat. Jag lovar att det är en bra idé.
Bumbi78
2013-10-31
Mängder av b-skådisar gör bort sig i fula peruker ledda av söta, men ack så talanglösa Kristanna Loken. Boll ville uppenbarligen göra en skitmix av Blade och Resident Evil.
RichardEk
2013-07-17
Tillför inget nytt utan endast ännu en splatteraction som står sig slätt i konkurrensen med 'Underworld' och 'Blade' (också de filmer med förlagor). Här finns en del scener i början som skulle kunna utgöra grund för en problematisering kring hybriden människa och monster, det blir snabbt det vanliga blodsprutandet och en kvasifreudiansk uppgörelse med den stora Fadern.
Johan_G
2012-12-29
Det enda bra med filmen är väl typ Kristanna loken, men avskyr Michelle Rodriguez, jävla sopa, och dem andra övriga skådespelarna var väl inte så himla bra heller i denna film. men filmen överlag var inte bra heller så, neä stor besvikelse, känner nog att jag stannar vid denna film och skiter i den andra, vilket jag inte kan fatta det har blivit fler efter denna.. Kanske ännu mer otroligt?
gre
2012-05-28
Den bästa av alla Bloodrayne filmerna, dock långt ifrån vad som kunde varit spelet. Loken är ett bra val utseende mässigt.
Kriper
2011-11-26
VARFÖR?! någonstans under inspelningen borde man insett att detta var skit...
TheHorrorfan
2011-08-03
Nej uh.
Djason
2011-06-29
Boll ska ha en eloge för att han lyckas få med en massa bra skådisar i denna film. Likväl är dessa skådisar kassa i denna film. En som dock är lika kass som vanligt är Michelle Rodriguez.
Robkiller
2011-06-14
Spelet är nostalgiskt, särskilt 2an... och jag brukar gilla Loken... men det Boll inte kan fatta är att man kan inte filma ett spel och kalla det film. Dialogen är genomrutten och manuset kasst (Dock inte Bolls manus). Regin är boll-usel för det mesta och skådespelarna verkar inte bry sig ett skvatt (svårt när de inte har något alls att jobba med). Ändå lite kul att se om man har lite koll på Bloodrayne innan, det finns väldigt många sämre B-filmer.
Visa äldre kommentarer »