Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.9
av 5

USS Indianapolis: Men of Courage


Den sanna historien om besättningen på USS Indianapolis (CA-35), som blev strandsatta i det filippinska havet under fem dagar efter att ha levererat kärnvapen.


Originaltitel USS Indianapolis: Men of Courage
Alternativ titel USS Indianapolis: Disaster at Philippine Sea
Regissör Mario Van Peebles
Manus Cam Cannon, Richard Rionda Del Castro
Genre Action, Krig, 2010-tal
Skådespelare Nicolas Cage, Tom Sizemore, Thomas Jane, Matt Lanter, James Remar, Brian Presley, Yutaka Takeuchi, Johnny Wactor, Adam Scott Miller, Cody Walker, Callard Harris, Mandela Van Peebles, Joey Capone, Emily Tennant, Shamar Sanders, Weronika Rosati, Max Ryan
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 105
Filmnummer 118128

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Djason
2016-11-29
En film som borde beröra en mer men det gör den inte då den är alldeles för b , träig och för dåliga effekter. Tydligen är detta mr Cage nya liv att medverka i b filmer. Filmen har dock några scener som höjer betyget en aning.
Jamesa
2016-11-23
Ok. En historia som förtjänar ett bättre öde. Och Cage är som vanligt.
jonbo
2016-09-17
Tar sig måhända efter ett tag, men inledningen är så dålig och skådisarna riktigt träiga. Man ska nog inte vänta sig mycket bättre när van Peebles rattar.
DrJW
2016-09-17
En film som försöker vara i samma stil och lika stor som Captain Phillips och Rädda Menige Ryan, men är ändå en B-rulle. Även om den här har potential och de fanns några rörda moment i andra halvan av filmen, så var den ingen vidare bra gjord och cgi:en var verkligen dålig, nästan Asylum dålig, de såg ut som tidig 90-tals cgi! Filmen försökte, men den går inte hela vägen och den här, självaste handlingen, förtjänade bättre. De här är ju en Oscars-kandidat som tyvärr inte kommer att få några priser eller ens någon nominering.
« Föregående kommentarer