Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Wall Street: Money Never Sleeps


När den globala ekonomin börjar knaka i fogarna slår sig en ung aktiehandlare sig samman med den ökände Gordon Gekko. De har två mål med sitt samarbete: att förvarna om den kommande finansiella kollapsen och att ta reda vem som bär ansvaret för den unge aktiehandlarens mentors död.


Originaltitel Wall Street: Money Never Sleeps
Alternativ titel Wall Street 2
Regissör Oliver Stone
Manus Allan Loeb, Stephen Schiff
Genre Drama, 2010-tal
Skådespelare Shia LaBeouf, Michael Douglas, Carey Mulligan, Josh Brolin, Susan Sarandon, Frank Langella, Vanessa Ferlito, John Bedford Lloyd, Keith Middlebrook, Eli Wallach, Austin Pendleton
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3703
Filmnummer 78827

Recensioner

Skapad 2019-11-10 av
Efter 23 år har uppföljaren till den gamla kultfilmen Wall Street av Oliver Stone äntligen kommit. I Wall Street: Money Never Sleeps återkommer begåvade Michael Douglas som den hänsynslösa aff...   Läs mer »

Skapad 2019-11-10 av bluevelvet
Aktiehandlaren Jake Moore (Shia LaBeouf) är på uppåtsving i karriären. Men när den globala ekonomin börjar på att knaka så försöker han få till ett samarbete med sin blivande svärfar, fina...   Läs mer »

Kommentarer2017-08-12
Blek kopia i jämförelse med 1:an.
jonassjohnson
2016-02-21
I ert vetlösa hat.
Ful_fisk
2015-05-22
Nja… börjar bra men känns alldeles för ofokuserad och ointressant. Mycket ekonomiskt pladder som man inte riktigt hänger med i också. Snygg och välspelad men en rätt halvdan "20 år senare"-uppföljare till en suverän original-film. Ännu en vagn i Oliver Stones tåg av medelmåttiga filmer efter millenieskiftet...
Bomkia
2015-01-25
Jag älskar den första filmen, men denna lever inte alls upp till samma nivå. Börjar ok men blir snabbt ganska seg handling och Douglas är väldigt underutnyttjad. 2+
LadyFlanders
2015-01-24
Man ska helt enkelt inte se tvåor. Helst inte göra dem heller. Undantaget som bekräfta regeln heter Gudfadern II.
sawa
2014-05-16
Nåja, lite spänning här och där, men ett väldigt forcerat och osannolikt slut. Lång!
TURGUT
2014-03-17
Hade inga direkta förväntningar på denna filmen, såg den mest för att det kändes som att man borde se den om man sett första och gillade den. Ingen superintressant film men inte dålig heller, bra att Douglas håller stilen som Gordon Gekko genom en bra rollprestation, även bra rollprestation av Brolin och biroll av Susan Sarandon och roligt att Sheen dök upp i en kort sekvens och referensen till första filmen.
dafreakish
2014-01-19
Första Wall Street var en briljant skildring av girighet som en del av den mänskliga naturen. Det här är däremot en direkt fånig och onödig uppföljare som tyvärr förtar mycket av det som var bra med den första filmen, en dödsynd för uppföljare. Räddningen är en utmärkt Douglas, som upprepar sin roll som Gekko med bravur, samt Mulligan som skakar ordentligt liv i en rätt dåligt skriven roll och i alla fall ger oss åskådare någon att tycka om. Godkänd och lagom underhållande men tyvärr alldeles för dåligt för att hedra första filmens minne.
Hogman
2013-10-27
Douglas gör det bra liksom Brolin, en helt ok uppföljare.
Lidas
2013-10-09
Sämsta jävla slutet. Helt ologiskt och orealistiskt beteende av lilla fröken Gekko. Douglas bär upp den här historian till en trea.
Visa äldre kommentarer »