nya casino utan svensk licens

3.7

Welcome to the Quiet Room

Asuka Sakura skriver för en välkänd tidning, men stressen och dom långa timmarna har gjort henne beroende av mediciner som i sin tur gjort henne än värre. En dag vaknar Asuka på en psykiatriska klinik efter att ha legat i koma i två dagar. Hennes pojkvän tror att hon har försökt begåva självmord och har fått henne inskriven, trots att han har desto större problem själv. Medan Asuka kämpar för att återfå sin hälsa måste hon uthärda sällskapet hos föredetta porrstjärna med smuggling som specialitet, en skicklig pianist med ätstörningar och en påtaglig rädsla för stora öppna platser.

Filminfo

Originaltitel Quiet room ni yôkoso
Regissör Suzuki Matsuo
Manus Suzuki Matsuo
Skådespelare Hideaki Anno, Yû Aoi, Kami Hiraiwa, Mitsuru Hirata, Shima Ise, Katsuo Kawai

Hindsight
2012-08-27
fullständigt skruvad och väldigt underhållande. Klart sevärd

2012-05-01
Filmen påminner helt klart om I'm a cyborg men denna är betydligt bättre på alla plan. Stabil till stark 3a blir betyget. Roligt att Shinya Tsukamoto dyker upp!
vieekk
2011-06-15
En japansk take på Miloš Formans klassiker och en väldigt potent sådan. Jämfört med moderna försök som Girl, Interrupted och It's Kind of a Funny Story är det ett mästerverk. Jag uppskattar förvisso inte humorn, men bortsett från det har vi ett ganska räligt drama om alkoholism, självmord, mentalsjukdom och elaka sjuksystrar. Gott snack! 3+/5
Kimchi
2010-10-20
RIktigt bra och trevlig film!
Cumlin
2008-10-19
Mycket mycket bra film. Karaktärerna presenteras på ett betydligt bättre sätt än andra liknande filmer som tex I'm a Cyborg. Min nya favorit!