2.3
2.3
Dead Like Me: Om livet efter livet
Cameron Kane tar över efter Rube Sofer som ledare för liemännen. Han är en slipad affärsman som inte bryr sig ett dyft om att hjälpa de nyligen avlidna. Kaos utbryter och tar fram det sämsta i Daisy. Och Mason börjar dricka igen. George och Reggie träffas igen för första gången när George skördar själen till Reggies vän.

Originaltitel | Dead Like Me: Life After Death |
Regissör | Stephen Herek |
Manus | Stephen Godchaux, John Masius |
Genre | 2000-tal, Komedi, Fantasy, Skräck |
Skådespelare | Ellen Muth, Callum Blue, Sarah Wynter, Jasmine Guy, Britt McKillip, Christine Willes, Cynthia Stevenson, Henry Ian Cusick, Crystal Dahl, Jordan Hudyma, Shenae Grimes-Beech, Mélanie St-Pierre, Jennifer Rae Westley, Jade Carpenter |
BESVIKEN!!
Serien är, som alla skriver, skitbra! Blev riktigt besviken på denna. Värst var ändå skådespelaren som ersatte Daisy, uschuschusch. Det där var hädelse
Feeeeet besvikelse!
STOR besvikelse. Varför göra en film om resultatet blir så enfaldigt. Hoppas Veronica Mars filmen blir bättre!
Hur kunde de förstöra en sådan bra serie?! Hatar när de byter ut skådespelare! Av nostalgin för serien så får denna film en svag 2.
Älskar serien! Filmen var tyvärr en flopp...:(
Inte lika bra som serien men den funkar.
Otroligt hur man kan förstöra en sån perfekt serie. Det här var mest jobbigt att se, jag önskar nästan att jag aldrig hade sett den. För det första hur kan man byta skådespelare sådär?! Den nya Daisy såg ut som en sönderopererad blek kopia. Alla andra skådespelare kändes också fel, handlade ologiskt och irriterande dåligt. Jag förstår heller inte varför den är märkt som "komedi", jag skrattade inte ens enda gång (det gjorde jag däremot när jag såg serien). Serien skulle ha fått en stark 4:a, det här blir tyvärr en 1:a.
Serien är grym, men även filmen. Kan inte förstå att alla tkr den är dålig! :o