2.3

Dead Like Me: Om livet efter livet

Cameron Kane tar över efter Rube Sofer som ledare för liemännen. Han är en slipad affärsman som inte bryr sig ett dyft om att hjälpa de nyligen avlidna. Kaos utbryter och tar fram det sämsta i Daisy. Och Mason börjar dricka igen. George och Reggie träffas igen för första gången när George skördar själen till Reggies vän.

Originaltitel Dead Like Me: Life After Death
Regissör Stephen Herek
Manus Stephen Godchaux, John Masius
Genre 2000-tal, Komedi, Fantasy, Skräck
Skådespelare Ellen Muth, Callum Blue, Sarah Wynter, Jasmine Guy, Britt McKillip, Christine Willes, Cynthia Stevenson, Henry Ian Cusick, Crystal Dahl, Jordan Hudyma, Shenae Grimes-Beech, Mélanie St-Pierre, Jennifer Rae Westley, Jade Carpenter

Juu_W
2015-07-21
BESVIKEN!!

2014-08-16
Grym besvikelse.
Indiernr
2014-02-21
Serien är, som alla skriver, skitbra! Blev riktigt besviken på denna. Värst var ändå skådespelaren som ersatte Daisy, uschuschusch. Det där var hädelse
Verdendi
2014-02-07
Feeeeet besvikelse!
ViolaIngeborg
2013-09-02
STOR besvikelse. Varför göra en film om resultatet blir så enfaldigt. Hoppas Veronica Mars filmen blir bättre!
artlover
2010-12-16
Hur kunde de förstöra en sådan bra serie?! Hatar när de byter ut skådespelare! Av nostalgin för serien så får denna film en svag 2.
MsA
2010-07-22
Älskar serien! Filmen var tyvärr en flopp...:(
Fraggeln
2010-07-09
Inte lika bra som serien men den funkar.
Läskientekopp
2010-07-07
Otroligt hur man kan förstöra en sån perfekt serie. Det här var mest jobbigt att se, jag önskar nästan att jag aldrig hade sett den. För det första hur kan man byta skådespelare sådär?! Den nya Daisy såg ut som en sönderopererad blek kopia. Alla andra skådespelare kändes också fel, handlade ologiskt och irriterande dåligt. Jag förstår heller inte varför den är märkt som "komedi", jag skrattade inte ens enda gång (det gjorde jag däremot när jag såg serien). Serien skulle ha fått en stark 4:a, det här blir tyvärr en 1:a.
Joppepop
2010-06-11
Serien är grym, men även filmen. Kan inte förstå att alla tkr den är dålig! :o