2.6
2.6
Ghostbusters: Frozen City
I Frozen City återvänder familjen Spengler till platsen där allt började - den ikoniska brandstationen i New York. De slår sig samman med det ursprungliga Ghostbustersgänget. De har skapat ett topphemligt forskningslabb som tar infångandet av spöken till nästa nivå. När upptäckten av en gammal artefakt frigör en ond kraft måste de gamla och nya Ghostbusters samarbeta för att skydda sitt hem och rädda världen från en andra istid.
Originaltitel | Ghostbusters: Frozen Empire |
Alternativ titel | Ghostbusters 4 |
Regissör | Gil Kenan |
Manus | Gil Kenan, Jason Reitman |
Genre | Komedi, Fantasy |
Skådespelare | Mckenna Grace, Finn Wolfhard, Logan Kim, Carrie Coon, Paul Rudd, Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Annie Potts, William Atherton, Kumail Nanjiani, Patton Oswalt, Emily Alyn Lind, Celeste O'Connor, James Acaster |
Svag trea, den hade vunnit på att vara kortare! Annars var den helt ok, men jag hoppas det inte blir som polisskolan med en massa onödiga uppföljare.
Skräp. En barnfilm med lite sexskämt och mord. Några gamla gubbar som försöker bry sig om filmen, och några gamla gubbar som inte ens försöker bry sig om filmen utan bara vill ha pengar. Korkad historia, olidliga, dumma karaktärer.
Tog mer än halva filmen innan den faktiskt började komma igång. För många nya karaktärer som inte får tid nog att bli intressanta. CGIn på skurken känns som grafik från datorspel tidigt 2010-tal.
Ok underhållning men alldeles för många karaktärer som ska samsas.
En onödig och så gott som helt livlös film. Paul Rudd och Kumail Nanjanis respektive karisma räddar den från bottennapp men det är en väldigt svag tvåa.
Nja. Jag vill ju tycka att det är kul att återse originalensembeln och visst det ett par scener som är småroliga men överlag känns det här väldigt lamt.