Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.6
av 5

I'm a Cyborg, But That's OK


Efter att ha kopplat in sig i ett elektriskt aggregat hamnar Young-Goon på ett mentalsjukhus. Hon pratar med kaffeautomaten, vägrar äta och är helt apatisk inför andra. Själv hävdar Young-Goon prompt att hon är en cyborg som måste undvika robotarnas sju dödssynder varav medlidande är den värsta. Kliniken har en rad spektakulära patienter - en man som går baklänges av ödmjukhet, en notorisk lögnerska samt den mystiske Park Il-Sun som påstår att han kan stjäla folks själar. Doktorerna ser dock bara patienterna som katatoniska grönsaker och pumpar dem fulla med elchocker. Men stör man en robots maskineri kan det få oanade konsekvenser...


Originaltitel Saibogujiman kwenchana
Alternativ titel Ssa-i-bo-geu-ji-man-gwen-chan-a
Regissör Park Chan-wook
Manus Park Chan-wook, Jeong Seo-kyeong
Genre Drama, Komedi, Romantik, Science Fiction, 2000-tal
Skådespelare Lim Su-jeong, Rain, Choi Hie-jin, Kim Byeong-ok, Lee Yong-nyeo, Oh Dal-su, Yu Ho-jeong
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1964
Filmnummer 49174

Recensioner

Skapad 2019-11-11 av Twinkle_star
Vi har sett det förut. Pojke möter flicka. Pojke blir kär i flicka. Och efter att ha övervunnit alla hinder slutligen vinner hennes hjärta. Men med Chan Wook-Park bakom rodret blir inte mycket si...   Läs mer »

Kommentarer


Magkatarr
2011-11-29
Jag behöver en omtitt. Detta var som världens finaste sömnpiller
Esettlokko
2011-10-16
Supercharmig och trevlig kärlekshistoria!
Semiramis
2011-09-26
Sådär. Väldigt snygg, men storyn är väldigt östasiatisk i sin fjantighet.
krank
2011-09-19
Han kan bättre, men det här är inte på något sätt dåligt. Komiken håller mycket hög nivå, men som helhet faller filmen kanske något kort. Men förvänta er många vackra scener, stundtals briljant komik och även en melankoli som berör. Filmer levererar, men brister stundvis i berättartekniken. Det är just sådana brister som drar ned betyget till en smått besviken 3a.
Hypostas
2011-07-06
Jag har generellt sett väldigt svårt för asiatisk humor och den här filmen är tyvärr inget undantag. Jag tyckte inte att filmen var rolig över huvud taget, men däremot hade den vissa vackra scener och den var mycket snyggt filmad. En svag tvåa i betyg är den helt klart värd.
Slakob
2010-09-15
Megahärlig trippfilm! Om jag varit piggare då jag såg den hade den nog fått högre betyg. Hade dock förväntat mig lite mer kärlek.
foppa99
2010-08-23
superb
hyochan
2010-08-21
En väldigt charmig och rolig film. Snyggt filmspråk, starka skådespelarinsatser och fin historia.
Knarkbulle
2010-08-09
Förbannat bra. Kanske Park Chan-wooks bästa.
Scriptures
2010-07-27
Chan-wook Park visar sig ännu en gång vara en helt fantastisk filmskapare. Tillsammans med fina skådespelare och ett underbart orginellt filmspråk berättar han en mycket vacker och speciell "pojke-möter-flicka" story. Knasigt och kärleksfullt!
« Föregående kommentarerVisa äldre kommentarer »