nya casino utan svensk licens

En gång i Phuket

När karriärcoachen Sven får reda på att hans gamle klasskamrat Johan misslyckats med ett BASE-jump från Kaknästornet bestämmer han sig för att vardagsvägra. Han säger upp sig från jobbet och drar till Thailand med intentionen att skriva en bok men på plats trasslar han in sig i en kärlekstriangel.

widez
2017-04-29
Helt ok komedi om man kan uppskatta det roliga i överdrifterna som görs hela tiden!
Tigerbrand
2017-02-04
Vilket jäkla härke till pissfilm på ren svenska
HerrNenne
2016-11-12
Det finns en skön stämning i den här filmen som gör att jag gärna ser om den gång på gång med jämna mellanrum. Hoppar över dom tramsigaste delarna bara, så blir det bra.
wasteoftime
2016-10-03
Det här är så dåligt, på så många nivåer, så det är skrämmande. Dålig story, dåliga skämt, och framförallt fruktansvärt dåliga skådespelarinsatser. Det här är så olidligt dåligt så det är nästan svårt att beskriva. Det säger något när Peter Magnusson inte är filmens sämsta skådespelare.13,4 på SH-skalan, sämre blir det inte, av den enda anledningen att jag faktiskt inte vill klösa ut ögonen när jag ser den ändå.
AlbinWesley
2016-03-01
Jag tror i och för sig att jag typ skrattade till en gång, vilket var över förväntan. Men det är ju omöjligen nog för att bajs ska bli något annat än bajs. Det är en förbannat dålig jävla skitfilm, vare sig enstaka komponenter är halvt okej eller inte.
GinNTonic
2016-02-14
Väldigt klyschig och inte särskilt bra men smått underhållande ändå.
Roswall
2016-02-11
Över förväntan.
hullarn
2015-12-21
Mittersta tredjedelen är rolig och tillgänglig svensk komedi. I övrigt alldeles för trevande.
produr
2015-12-20
Bättre än vad jag trodde men inte särskilt rolig och jag störde mig oerhört på huvudrollspersonen
bryngel
2015-04-30
Ville inte se den då jag misstänkte det skulle vara bajs. Gav den en chans ändå. Fick skit för det.
← Föregående kommentarerVisa äldre kommentarer →