Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Kin


En exfånge och hans bror tvingas på flykt från en hämndlysten brottsling.


Originaltitel Kin
Regissör Jonathan Baker (II), Josh Baker
Manus Daniel Casey
Genre Action, Thriller, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Myles Truitt, Jack Reynor, Dennis Quaid, Zoë Kravitz, James Franco, Carrie Coon, Ian Matthews, Gavin Fox, Stephane Garneau-Monten, Lukas Penar, Carleigh Beverly, Lily Gao, Michael B Jordan, Romano Orzari, Khalid Klein, Milton Barnes, Bree Wasylenko
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 59
Filmnummer 129222

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


JD
2020-10-04
Tyvärr för slappt manus på en rent hantverksmässig nivå. Den som vill ha en bättre filmupplevelse rekommenderas att enbart lyssna på filmmusiken som komponerats av Mogwai.
Hanness
2020-07-05
Helt OK, blir en svag 3a.
Barneyk
2019-04-13
Filmen är som andra sagt framförallt ett familjedrama och action-thriller sci-fi delarna är en ganska liten del av filmen. Men som familjedrama håller den typ Hallmark nivå. Det är så platt, klyschigt och intetsägande trots bra försök ifrån framförallt Reynor att väcka lite liv i karaktärerna. Franco är riktigt bra som skurk och det är snyggt hur han framställs. Överlag finns det faktiskt en hel del detaljer här som är riktigt riktigt bra, men inga av dom detaljerna knyts ihop på något sätt som höjer filmen som helhet. Specialeffekterna är snygga och koreografin och scenerna känns inspirerade och är riktigt bra. Men filmen och karaktärerna är för tråkiga, och strippklubben och så är bara så trist och tröttsamt. En slät tvåa men med en liten guldstjärna för vissa detaljer.
Robkiller
2019-01-15
Rätt ointressant drama till största delen, men tar sig framåt slutet.
Pappasvett
2018-12-28
Tråkig film trots kända skådisar och påkostade effekter. Det är ingen tvättäkta science fiction utan en dramafilm om en pojke som hittar ett lasergevär från rymden. Slösa inte bort din tid om du vill se action och science fiction.