Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Red Riding Hood


När Valerie bortlovas av sina föräldrar till den rike men tråkige Henry beslutar hon sig för att rymma tillsammans med sin stora kärlek Peter. Men kvällen då de ska ge sig av slår en varulv till och dödar Valeries syster och man börjar misstänka att varulven inte är någon främmande varelse från skogen utan finns mitt bland dem och att Valerie har ett unikt band med varelsen.


Originaltitel Red Riding Hood
Alternativ titel The Girl with the Red Riding Hood
Regissör Catherine Hardwicke
Manus David Leslie Johnson-McGoldrick
Genre Thriller, Skräck, Fantasy, Mysterium, 2010-tal
Skådespelare Amanda Seyfried, Shiloh Fernandez, Max Irons, Gary Oldman, Billy Burke, Virginia Madsen, Lukas Haas, Julie Christie, Shauna Kain, Michael Hogan, Adrian Holmes, Cole Heppell, Christine Willes, Michael Shanks, Kacey Rohl, Archie Rice (röst), Carmen Lavigne
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3233
Filmnummer 85850

Recensioner

Skapad 2024-02-28 av darkmist82
Filmer med varulvstema har inte tillhört något större intresse för mig, men någon gång ibland dyker det upp en och annan film som faktiskt har varit så bra så det har hållit mitt intresse vid...   Läs mer »

Kommentarer


Kurosawafan
2012-12-30
tar sig stora friheter... Helt OK matinéfilm
Paddyeahh
2012-12-28
Hehe. Jag såg den med mamma och min femåriga syster. "Blunda när det blir läskigt!" sade mamma. Syster bara skrattade åt det "läskiga". Jag tyckte filmen var... eh, rätt mysig matinéfilm liksom. Fint filmad, lite sådant. Cheesy men ändå söt. Har inte hjärta att ge den en tvåa.
Natosh
2012-12-08
Bättre än förväntat, det blev ju en helt ok varulvsrulle det här
BadCharlotte
2012-10-22
Bland det sämsta som jag någonsin har sett! Otroligt tråkig och ointressant film. Förstår verkligen inte varför Gary Oldman är med i den här... helt sanslöst!
IsaSand
2012-09-19
Hardwicke måste sluta göra film.
Reikia
2012-09-15
Tycker den var väldigt fin o gullig, men kan inte precis kalla detta för en skräck. Jag som vanligtvis är lättskrämd blev inte skrämd en enda gång.
snöhare
2012-09-05
Galet fin inledning, väl valda skådisar... Tyvärr usel scengrafi, byn ser extremt plastig ut, och manuset är väl inte direkt det bästa... Men jag gillar't ändå, det är hett och det är mysigt.
Luciphere
2012-08-26
Twilightregissören - och det märks. Självklart intressant med nya tolkningar av gamla klassiska sagor, men inte när det blir så här extremt tillrättalagt och ytligt. Läckra miljöer dock.
Frickadell
2012-08-11
Hardwicke borde sluta göra film. Nästan värdelös men inte så värdelös att den får en etta.
IdaD
2012-07-14
Hardwicke är som en kvinnlig Uwe Boll.
« Föregående kommentarerVisa äldre kommentarer »