Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

The Magic of Belle Isle


I ett försök att finna sin ursprungliga talang, flyttar en rullstolsburen författare till en lantlig stad, där han blir vän med en ensamstående mamma och hennes tre barn, som hjälper honom att få tillbaka sin passion för att skriva.


Originaltitel The Magic of Belle Isle
Alternativ titel Summer at Dog Dave's
Regissör Rob Reiner
Manus Rob Reiner, Guy Thomas, Andrew Scheinman
Genre Drama, Komedi, 2010-tal
Skådespelare Morgan Freeman, Virginia Madsen, Madeline Carroll, Emma Fuhrmann, Nicolette Pierini, Kenan Thompson, Fred Willard, Ash Christian, Jessica Hecht, Boyd Holbrook, Kevin Pollak, Debargo Sanyal, Lucas Caleb Rooney
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 405
Filmnummer 97476

Recensioner

Skapad 2013-02-20 av JohnMcClane
En äldre författare av ett antal gamla klassiska vilda västern böcker flyttar över till den lilla staden Belle Isle över sommaren. Morgan Freeman som alltid är bra, gör denna rollen utan att m...   Läs mer »

Kommentarer


lancell
2013-01-07
Underbart att se Morgan Freeman, även när huvudkaraktären är full i filmen så är han fortfarande vänlig, hur kan man någonsin hata han, det är även kul att se han i en lite mer bitter roll än vanligt. Största systern var en tradig karaktär som inte direkt bidrog till något, och det löjliga dramat mellan Finnegan och Wildhorn kändes onödigt. Fint budskap dock och skön handling.
JohnMcClane
2012-12-30
... En stark 4:a ... På gränsen till en 5:a :)
JohnMcClane
2012-12-30
En av årets bästa filmer enligt mig. Den hade en budskap i sig som nåde hjärtat :)
need_sleep
2012-11-10
Väldigt charmig film om en handikappad, alkoholiserad författare och hans vänskap med grannarna, i ett hus en frånskild mamma med tre döttrar och i ett annat hus ytterligare en frånskild mamma med en förståndshandikappad pojke. Filmen är väldigt långsam, lågmäld och ganska förutsägbar. All handling är i princip i dialogen och i små, små händelser men den är bra gjord. Den är någonstans mellan en stark 3:a och en svag 4:a. Det blir dock en 4:a för att den berörde oss.
Mikael602
2012-11-05
Filmen är lite seg och långsam men om man bortser från det så är den otroligt fin och välskriven, nästan lite poetisk i dialogen men sen handlar den ju om Morgan Freeman som en författare också.
Filmguden911
2012-10-24
Sockersött. Förutsägbart. Bittra gubbar som tinar upp är jag dock svag för. Kanske för att jag är en tvärösverkall själv.
precineadd
2012-10-20
Bra skådespelare i vad som praktiskt taget är en tv-film. Fungerar om man har låg standard och inte reagerar på saker som är förutsägbara. Det gör jag.
Christofer
2012-10-01
Visst var det en smågullig historia i grunden nånstans, men det hände väl inte så mycket som jag hade hoppats. Det lunkade på i maklig takt ända till slutet, som även det var lite väl sockersött. Det blir ändå en trea, men den är ganska svag...
XJR
2012-09-28
Det går ju såååå lååååååångsamt! Det händer inget, inget alls. Jag gillar verkligen Morgan Freeman, och vill verkligen tycka om det här, men... Har sett en halvtimme hittills, och har redan somnat 2 ggr. Återkommer när/om jag orkat se hela.
AlbinWesley
2012-09-21
Jag blir så provocerad! Massor av äckligt överspel och urlöjliga repliker som nästan gör en illamående. Jag blir rakt förbannad! Sen finner jag mig leendes som ett jävla fån i förtjusning. Och så flamsar de bort all potential med skitscener och förstör filmen. Tills jag ler som ett fån igen. Nä, onekligen besviken då jag tyckte trailern var väldigt fin när den kom. Men Morgan Freeman gör som vanligt ett toppeninsats och det blir skapligt sevärt ändå.
« Föregående kommentarerVisa äldre kommentarer »