nya casino utan svensk licens

3.5

Äppelkriget

En storkapitalist kommer med sina hejdukar till Skåne från Schweiz med avsikten att göra den lilla byn Änglamark till ett gigantiskt fritidsområde.

Mecca
2002-10-02
Kul film! fin natur och så mysig..
lierudan
2002-07-22
en låda. en gul
mawe
2002-05-22
Mycket rolig film "En bulle!"
nephilim
2002-04-19
Tages humor var ju politiskt laddad. Att analysera denna till dödsdagar förstör bara en mycket mycket rolig och bra film.
Kungen
2002-01-09
det är delvis karaktärsskildringarna som lyfter den här filmen till oanande höjder
tobe90
2002-01-08
De tre bröderna, spelade av Tage, Martin Ljung och Max von Sydow, slår alla rekord.
Kungen
2001-12-18
Jo visst kan man den kalla den lite röd. Men huvudsakligen ska man kalla den genial! Svenska Ords kanske bästa film. Helt komplett samtidsskildring med gott om kängor åt höger och vänster (huvudsakligen höger ;). Dessutom blandar vi in lite sagospel och det kryddar bara upp historien ytterligare. Den vanliga Svenska ord-ensemblen gör som vanligt ett underbart jobb. Ja den här är bara för bra...
zettinger
2001-12-16
Jovisst är det så. Men inte framställs kapitalisten, som våldför sig på vår nation, som alltigenom god. Och på det sättet får man väl gott säga att filmen förespråkar en något socialistisk naturkonservatism.
Pembleton
2001-12-16
Miljörörelsen är inte nödvändigtvis socialistisk. Snarare är väl filmen nationalromantisk.
merck
2001-12-16
Svenska Socialismen i sitt esse.
← Föregående kommentarerVisa äldre kommentarer →