Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Lilo & Stitch


Lilo är en liten hawaiiansk flicka som adopterar en liten hund som hon döper till Stitch. Hon tror i alla fall att det är en hund, men Stitch är i själva verket en förrymd utomjording som flytt från ett intergalaktiskt fängelse. Den utomjordiska polisen är på jakt efter honom...


Originaltitel Lilo & Stitch
Regissör Dean DeBlois, Chris Sanders
Manus Dean DeBlois, Chris Sanders
Genre Animerad, Familjefilm, Äventyr, Science Fiction, 2000-tal
Skådespelare Chris Sanders (röst), Daveigh Chase (röst), Tia Carrere (röst), Ving Rhames (röst), David Ogden Stiers (röst), Kevin Michael Richardson (röst), Jason Scott Lee (röst), Kevin McDonald (röst), Zoe Caldwell (röst), Amy Hill (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 6828
Filmnummer 6121

Recensioner

Skapad 2019-11-09 av pelikan
Disneys senaste tecknade film handlar om projekt 2-6-2. Som så många monster skapades han av en galen vetenskapsman, och rymde sedemera från sin bur ombord ett rymdskepp. Hans flykt slutar med en k...   Läs mer »

Kommentarer


TimBuckley
2021-04-08
Tycke framförallt om porträttet av Lilo och systern. Hade filmen fokuserat sig helt där och adderat mötet med Stitch så hade filmen fått en fyra. Men rymdsagan kring det hela behövs faktiskt inte. Fin film.
karlmats
2020-07-11
En revansch för Disney efter en ganska torr period efter den gyllene eran som avslutades med Lejonkungen. Lilo är en härlig unge, Stitch är en härlig alien och de passar bra ihop när de ställer till med svinerier. Roliga bifigurer är det också, båda de två som jagar Stitch är underhållande och relationen mellan Lilo och hennes syster är välgjord och hyfsat mörk ändå. Sen har de gått tillbaka till det handritade vilket dels är roligt i sig, men dels också väldigt vackert. Minspelet på Stitch är charmigt och överlag är det en väldigt trivsam historia och visst längtar man tillbaka lite till Hawaii när man ser det här. Skönt att slippa det sötsliskiga sentimentala som Disney har levererat lite för ofta genom åren också. 3an är självklar.
BrutusBeefcake
2016-07-26
Kul sci-fi vibbar genom hela filmen och några riktigt roliga scener, handlingen känns väl standard men jag har trevligt hela vägen. (9-/15)
wiberga
2016-06-19
Tyckte inte om denna film när jag var liten, hade svårt för otäcka figurer. Men nu tittade jag om på den (22 år gammal!) och gillade den faktiskt :) får höja betyget till en trea, då det ändå är en skön film. Stitch är ju otroligt gullig!
AmyTatti
2016-02-18
Jag hade låga förväntningar, men fann filmen hjärtlig och rörande och jag gillar sådana filmer. Jag vet inte om Disney någonsin haft en kvinnlig huvudroll i en film som inte handlar om romantisk kärlek, bara det ger filmen en extra boost.
LuxLisbon2
2015-09-10
Aww, asbra. Hawaii, aliens och adoptivbarn, vad mer kan man begära?
Bomaniac
2014-11-10
Jag är inte helt imponerad. Jag har svårt att känna sympati för Stitch som det lilla busiga monstret. Några fina stunder har filmen dock. Men som helhet ett...nja.
MetalJukebox
2013-11-16
Har otippat många tunga teman för en Disney film och lägger fram dem väldigt bra. Sen i den sista delen av filmen så blir det lite väl Disney och tidigare nämnda teman mynnar ut och används inte.
Dutch
2013-09-18
Stitch var ju en skön figur.
Mat1az
2013-06-07
Efter omtitt igen (var väl typ 6 år sen sist) så kan jag inte annat säga än att det här är min Disneyfavorit.
Visa äldre kommentarer »