nya casino utan svensk licens

Alla kommentarer avXiT

Harry Potter och dödsrelikerna - Del I2010-11-21
Jag avskyr att sätta lågt betyg på Potter för jag är sån galen sci-fi, fantasy och sci-fantasy fan. Hade den sämsta tänkbara publiken i bion så det spoilerade lite såklart. Alla skrek, prata i telefon, snaska som fan med påsar och det var rent ut sagt ett helvette att vara där. Tog så mycket uppmärksamhet från filmen ;/ Filmen kändes lite som en suckout för att suga ut $ av oss, men misstänker att sista filmen kommer bli desto fetare istället!! :D Var många fina ljusglimtar i filmen också, men den tillförde inte så mycket nytt bara. Lite för lågt tempo, även om tanken var att man skulle känna sig ensam och ledsen. Men som sagt. Ihop ihop med resten av serien är det en given 5:a =) Man får se på helheten i resan genom denna underbara magiska världen.

All About Lily Chou-Chou2010-11-15
Gillade stämningen. Helheten växte mot slutet, men jag tyckte filmen var lite för lång. Inte för att en film kan vara för lång egentligen, utan snarare för att poängen och själva känslan inte förstärktes av längden. Men mycket bra och intressant känslofilm. Hade inte haft något emot lite fler låtar i soundtracket (som ändå är utmärkt)

Bad Boy Bubby2010-11-09
Haha, vad skall man säga. Fy fan va sorgligt, och berörande. Så jävla många BRA ögonblick då man lixom finner sig själv. Helt sjuuuuuuuuuuuukt bra koncept, och skådespel från Bubby!

Tekkonkinkreet2010-11-09
Kändes väldigt ytlig. Perfekt ritade bakgrunder och perfekt animering. Avskyr stilen, fulaste jag nånsin sett. Storyn var väldigt tom och abstraktionerna kändes mest pretto. Abstraktionerna knöts inte tillbaka in i storyn senare i filmen så den kändes rätt så... Ah... Tom... Dialoger som slängs ut i tomrummet utan att knyta in den djupare känslan som var i mangan. Totalt misslyckande. Detta är resultatet när en amerikan regisserar en manga. Han visste inte något om mediet.

The Ninth Gate2010-11-08
a t m o s f ä r !! vilken bra skräck... vilket BRA slut! fy fan va välgjord tappning av paranoia och mysterium.

Storm of the Century2010-11-08
ÄÄÄÄCKLIGT bra atmosfär första 1½ timmen. Älskar dom röda ögonen. Fy fan vilken bra terror... Sen föll den från en potentiell 5:a till en 2-3:a.

Shaun of the Dead2010-11-08
En parodi på mästerverket och remaken av Dawn of the Dead. Tycker inte den är så rolig faktiskt. Rätt så pre-pubertal humor.

Rovdjuret 22010-11-08
Skitbra uppföljare. Gillar det intensiva i den. Det är hetsigt och han målar upp en mardrömsbild av L.A. under 90-talets början. Skitnajs. En riktig must see klassiker.

Future By Design2010-11-08
Mycket bra dokumentär. Food for thought. www.thevenusproject.com rekomenderas varmt. Hans idéer är inte galna. Dom flesta är nog bara sårade av dagens utnyttjarsystem och tjuvpyramid bara.

The League2010-11-08
En monumental film som visar exakt hur mycket CGI kan paja ett ok äventyr. Helt ärligt. Jag HATAR ryckiga CG-rörelser med för mycket superkrafter osv, och ändå är jag galen animenörd. Det är sjukt va Hollywood överdriver alla rörelser osv. Less is MORE... Lär er nån gång...

Hancock2010-11-08
Första halvan är en stark 3.a, sen blir den en mjaa 2:a och blir nån slags halvgråtigt och förvånansvärt PRETENTIÖST jävla familjedrama haha. Man blir shockad. "När kommer skämten?" Dom kommer inte :)

Ultraviolet2010-11-08
Sämst datoranimation och story OCH utförande. Fan va pinsamt. Synd att Milla slösats bort på sånt här skit.

Babylon A.D.2010-11-08
Väldigt underhållande trots klyschorna :)

Bron till Terabitia2010-11-08
Mycket oväntat bra film. Kände mig djupt berörd av den. Var verkligen ett bra drama.

Eragon2010-11-08
Hollywood gjorde med Eragon det som JK Rowling VÄGRADE med Harry Potter, dvs slet sönder en rätt bra berättelse och gjorde det till en superklyscha. Fy fan va pinsamt dåligt detta är.

Neon Genesis Evangelion: Death & Rebirth2010-11-08
Detta är en recap av den fantastiska unika serien. Se den remastered. Skippa denna. Var bara ämnad som en förfriskning av minnet inför filmen End of Evangelion när den visades på biograferna i Japan.

Alice i Underlandet2010-11-08
Allt är snyggt, och proffsigt med modern standard. Dom levererade poängen med historien väl. Även om originalet också var för barn, så hade den en dimension som jag kanske kände också var intressant för vuxna. Denna hade det med, men mycket ytligare. Anpassad för en mindre intelligent publik, avsiktligt antagligen. Jämför aldrig original med remake för det är oschysst. En sevärd film helt enkelt.

Mind Game2010-11-07
Wow. Jag hatade den först. Tyckte stilen äcklade mig. Men slutet och helheten var verkligen en underbar unik resa. Finns nog inget annat jag sett som liknar detta. Tyckte iofs att Paprika var bättre för den var så snyggt ritad, men denna b-iga streckgubbevarianten av anime är också en konstform helt klart. En given 5:a för jag kände mig så upplyft när det var slut :)

Sintel2010-11-07
Eftersom det är Open Source så vill jag ge den en 5:a endast av det skälet. Sen så är den faktiskt riktigt mysig med :D Visar att proprietär modellering snart är helt obsolet :) Skitmysik musik, bättre story än förväntat osv. Gillade den.

Brisby och NIMHs hemlighet2010-11-06
Den här filmen vill jag att mina barn ser. Den är allt som Disney aldrig kunde bli. Mörk, otäck, skrämmande och fasansfull. Kommer ihåg hur rädd jag var för ögonen och ljussättningen. Sen är det fullständigt otrolig artwork på bakgrunderna. Kan inte sätta fingret på det men den är otäckt fin.

92010-11-06
Först skall det sägas att jag är en stor fan av alla postapokalyptiska filmer. Har en svaghet för det, även om det är b-igt... Men detta var total katastrof för mig. En total ripoff av allt som nånsin slaget. Skitkassa voice actors, med sämst inlevelse. För ryckig och skrikig animation, i överflöd. Klyschor som tom barn stör sig på. Helt otroligt. Detta är resultatet av väldigt lite tänk, och väldigt mycket copy paste. Nån mer som skratta åt Star Wars WALKER scenen då dom inte blev krossade under foten, eller åt spökena a la Yoda och Obi One i Star Wars episode 6? :) Ett skämt. Hade väntat att den skulle få 1-2 i betyg. Verkligen fantasilös och ett slöseri med er tid.

The Departed2010-11-04
Perfekt... Kopia av infernal affairs.

Audition2010-11-04
Kiri kiri kiri...

Meet the Spartans2010-11-03
Uruselt. Pasticherna var inte ens roliga. Filmen 300 är helig. The epitome of manliness.

Slither2010-11-03
Urkass skräck. Mest komedi och klyschor. Dåliga animeringar, omogen suspense osv... Ah, mest skräp.

Avatar2010-11-03
Underbar film med ett budskap. Gillar känslan av att den handlar om vår tids största problem. Resursförbrukning och monetärism.

Monsters2010-11-03
Denna filmen LYSER med kvalitén som så många andra moderna kärleksfilmer haft... Lost in Translation, The Jacket... Introspektiv... Mycket välgjord... Det var inget b-igt i denna filmen. Fantastiskt med en djup sci-fi.

The Box2010-11-02
Definitivt inget för grunda människor. Som utbildad regissör uppskattar jag verkligen det moraliska vägandet genom filmen. Överraskande fylld med ögonblick då man tänker efter vad man själv hade gjort eller tänkt. Mycket bra film, med substans. Inga explotioner var 3:e minut vilket kommer få en mer omogen publik att bli uttråkad. En riktig bra indiefilm helt enkelt.

Shark in Venice2010-11-02
HAHAHA HAJARNA RYTER :D

Låt den rätte komma in2010-11-01
Mästerlig film, musik och regi. Kändes avsiktligt skådespelat ändå... F A N T A S T I S K T barnskådespel med. Något som inte skall stickas under stolen med.

Nästa sida »