| Dead Like Me: Om livet efter livet | 2009-08-25 |
det är en "avslutning" på serien som inte fick fortsätta har man inte sätt båda säsongerna innan den här lär den va kass och även om man har det så ere en B version av en bra serie.... synd att dem inte bara kunde göra en säsong till och avslutat eller låtit det vara bara |
| Sex Drive | 2009-05-01 |
den här filmen finns i 2 versioner och dem varnar för att inte se unrated innan för det är en parodi på den första fast där dom kastar in snoppar och tuttar här och var |
| Nordkraft | 2009-04-06 |
en dansk requim for a dream |
| Alvin och gänget | 2008-03-24 |
den svenska dubbningen va ett TOTALT FIASKO dom dubbade inte låtarna och läppsyncen va bland det sämsta jag sätt men vart en helt ok film endå. hade troligen varit bättre om jag sätt den på engelska... |
| Balls of Fury | 2007-12-19 |
rolig men endå inte fast endå så e den det med sitt uppenbara skämt över allt =) |
| Timecop: The Berlin Decision | 2007-12-10 |
hey om inte ens 5 fulla killar på en lördag kväll i en soffa kan stanna till det här när det bara går testbilder på tv bör man börja undra sen ere sant som Morningstar säger Om inte ens Jean-Claude vill vara med... men bättre än 1an =) |
| Gayniggers from Outer Space | 2007-10-12 |
dom är skyldiga mig 30minuter av mitt liv... jefla mördare ;'{ |
| Orgazmo | 2007-07-14 |
som en prulle med prulle skådisar fast endå inte :P |
| Death Proof | 2007-05-21 |
den är tänkt som b film och den har verkligen den känslan men med mer kvalite på nått sätt... tarantino var dock så kass att den sänker från 5a till 4a men endå nära till en 3a men trailersarna och rodrigez räddar den.. dock har jag hört att den ska klippas upp i 2 i sverige och tar bort alla trailers... :S delarna ska ha premiär långt efter varandra |
| From Dusk Till Dawn 2 | 2007-05-14 |
storyn sög drule... den hadde en bra ryggmärg från 1an men sket i den och vart helt slak... effekterna såg ut som om dom va gjorda av ett b splatter effekt bolag som hadde 10kr i budget.. men dom fick endå trejo med i filmen vilket verkar ha spräckt budgeten helt sen ere väll ok skådespel från dom som inte är vampyrer om man tänker vad dom hadde att jobba med men när dom va vampyrer hadde dom juh inte visat på nån audition :P |
| Neon Genesis Evangelion: Death & Rebirth | 2007-04-21 |
kändes som en ner klipp version av serien till 100% kan inte nämna en enda ny scen.... slutet på filmen och serien är skummt och flummigt vilket drar ner betyget men inte lika flummig som den andra filmen som e helt cp ;) |
| Human Traffic | 2007-03-08 |
jag velar mellan en 3a och en 4a den va små rolig. hadde många sköna komentarer några roliga figurer och jag gillade störe delen av musiken men storyn i sig e lite kass.... för dom som gillar att se "pundar" filmer är detta ett måste tycker jag men inte mycker mer än så |
| Sökarna 2 - Återkomsten | 2007-01-14 |
den håller inte klassen från 1an den fortsätter lite på flummet i slutet på 1an och floppar hårt men torsten flink gör en av sina bästa roller och lyfter filmen till en 2a sen får den en 3a för att den varit så efterlängtad (iaf av mig) |
| Cube | 2006-10-12 |
en blandning av filmer som butterfly effect, donnie darko med saw väldigt complex och farcinerade samtidigt som den e spännande och väldigt speciell |
| Saw 3 | 2006-10-12 |
GIEF fort ska det gå =) |
| Rosa Pantern | 2006-10-12 |
rosa pantern dog med peter sellers som så många andra filmer med deras skådisar |
| The Butterfly Effect 2 | 2006-10-12 |
jag håller med om att det är ett mindre lyckat försök på 1an.. saknar en hel del från den och det e lite för mkt "sex" scener.. när man ser en sånn här rulle vill man inte börja tälta i mitten xD... filmen va annars bra men tror den hadde varit bättre i andras ögon om dom inte såg det som en 2a... jag såg titeln och förstog direkt att det va en liknande såg den utan att tänka på 1an och den vart bättre då... en svag 4a |
| Reefer Madness | 2006-10-11 |
Malfunction med egen erfarenhet så förstör det effekten av att man bara blir mer irriterad |
| Bröderna Grimm | 2006-02-20 |
tycker dom förstör dom riktiga sagorna i den här filmen.. :/ känns lite tråkigt men det är endå nått häftigt i den... stormare gör som vanligt en helt underbar roll som fransman med italienska utal =) |
| Killer Klowns from Outer Space | 2006-01-24 |
sjukaste filmen jag sätt ever... garvade som fan åt den och då va jag endå bara 7-8år när jag såg den :D |
| Reefer Madness | 2006-01-24 |
jag och en massa polare försökte titta på den... och i början är det små kul att se hur mkt dom fösöker men sen blir det en överdrift av deras lögner och alla tappade intresset 1 efter 1 |
| Djungel George 2 | 2006-01-20 |
1an va rolig och tycker det är lite kul att dom gör humor av att dom byter skådis men borde dom inte ha bytt till nån som iaf är öila bra som brandon fraser lr bättre? nej han förstörde filmen men den hadde nog inte fått mer än 2a iaf med det där skräp manuset |
| Saw 2 | 2005-12-18 |
så väl gjord och genom tänkt =) mästerverk |
| Hitler - Ondskans natur | 2005-12-17 |
det här är en av det mer lyckade hitler filmerna i min åsikt.. för engång skull får vi se en god sida av hitler och hans störningar som han hadde på samma gång... annars får man bara se hur ond osv han var. btw peter stormare gör en underbar roll ;) |
| Hamilton | 2005-12-12 |
peter stormare är underbar i rollen som hamilton presis som alla hans andra sjuka roller :P gillar även mark hamill's skådespeleri vilket brukar sänka hans filmer.. en 4a i mina ögon och heöt klart den bästa svenska film nånsin.. kanske för att det e väldigt lite svenskt över den :P |
| Baby Boy | 2005-12-12 |
snoop e rätt skön i sin roll fast det e väll inste så svårt att spela sig själv fast lite mer pisst off och elakare :P |
| Into the Blue | 2005-12-07 |
albas kropp är inte hetare än så här nånsin igen tror jag.. den röven hon får under vatten... mumms :D annars ere väll en halv blek story med halv kassa repliker som absulut inte kan få mer än en 3a |
| Charlies änglar: Utan hämningar | 2005-09-16 |
snygga brudar höjjer den från 1 till 2an presis som på 1an men i 2an så e bruce willis med och det höjjer den ännu ett steg :D |
| Sin City | 2005-07-07 |
bättre film har nog fan inte gjorts..... man fick en våldsam del med Mickey Rourke och en deckar del med bruce willis som jag anser vara en av hans bästa insatser... sen har vi mer kärleksfull del med Clive Owen... tycker zzoltan är lite hård mot de yngre.. visst är vi mer lätt lurade av filmer men det ger oss väll ingen dålig sma? håller med om att dessa film nissar som dissar den bara för att få en fin kurva denna film är värd att spräcka en sådan... om man inte gillar den här typen av filmer kanske man inte borde ha satt på den från början och framför allt frmfört sin röst eftersom filmen som alla andra liknande filmer är ganska riktade mot en viss typ av publik ;) |